Obavijesti

Sport

Komentari 39

Bogdanović natrpao Phoenix, Šiši se vratio u Philadelphiju

Bogdanović natrpao Phoenix, Šiši se vratio u Philadelphiju
2

Prije utakmice Šišiju je priređen lijep doček, potpisivao je dresove navijačima svoje bivše momčadi, a na sredini prve četvrtine na velikom ekranu je pušten video Dariju u čast

VIDEO

Bojan Bogdanović odigrao je sjajnu utakmicu i s 20 je koševa vodio svoju Indianu do uvjerljive pobjede nad Phoenixom 131-97. Phoenix je skupo koštao loš ulazak u utakmicu, a raspoloženim Pacersima je sve polazilo za rukom.

Bogdanović je bio prvo ime susreta sa šutom 4/7 za dva, 3/5 za tri, 3/4 slobodna, a imao je i tri asistencije te pet skokova. Dragan Bender je dobio pet minuta na terenu, ali nije napravio ništa.

Dario Šarić vratio se u Philadelphiju po prvi puta nakon što je razmijenjen. Prije utakmice mu je priređen lijep doček, potpisivao je dresove navijačima svoje bivše momčadi, a na sredini prve četvrtine na velikom ekranu je pušten video Dariju u čast. Navijači su ga pozdravili ovacijama, ali neće on samo po dobrome pamtiti povratak jer je njegova Minnesota nadigrana s 149-107. Dario je na parketu bio 23 minute, imao je 11 poena (4/5 za dva, 1/4 za tri) uz pet skokova i dvije asistencije.
Najbolji kod Philadelphije je bio Joel Embiid s 31 poenom i 13 skokova.

Atlanta je predvođena Collinsom s 26 poena dobila Oklahomu 142-126, a gostima nije pomogao ni odlično raspoloženi Westbrook koji se zaustavio na 31 košu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Giannis Antetokounmpo je s triple-double učinkom predvodio (12p, 10as, 10sk u 24 minute) Milwaukee do pobjede protiv Miamija 124-86, a Thompson i Curry s 31 poenom te Durant s 27 su bili najbolji u slavlju Golden State Warriorsa kod Denvera 142-111. Warriorsi su u prvoj četvrtini ubacili 51 koš što je najviše u povijesti lige!

Los Angeles Lakersi su sa 107-100 pobijedili Chicago predvođeni raspoloženim Ballom. Zubac je na parketu proveo osam minuta, a ubacio je sedam koševa, jednom asistirao i imao je tri skoka.

Čak su tri momčadi noćas u NBA-u zabile više od 140 poena (Philadelphia 149 poena, Atlanta - 142 poena, Warriorsi - 142 poena), a zadnji put se to dogodilo još 1984. godine.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener