Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bogdanović novi kralj Jazzera: On je naše jako ozbiljno oružje

Bogdanović novi kralj Jazzera: On je naše jako ozbiljno oružje
2

Bojan Bogdanović je ovoga ljeta potpisao 73 milijuna dolara vrijedan četverogodišnji ugovor s Utah Jazzom, odmah se dokazao velikim pojačanjem, a zabija više od 21 poen u prosjeku...

VIDEO

Užitak je vidjeti ga sretnog i ponovno na parketu. Bogdanović kreira, radi puno stvari bez lopte, a njegov je dolazak pun pogodak, rekao je Donovan Mitchell (23), ponajbolji igrač Utah Jazza.

Pokretanje videa...

01:21

Bojan Bogdanović (30) već je u ranoj fazi sezone pokazao svu raskoš talenta, pobjednički mentalitet, te oduševio sve ljubitelje hrvatske košarke. U prve četiri utakmice sezone Babo Beretta je prilično vruć, bez obzira na ozljedu gležnja, u prosjeku (u samo 29 minuta) zabija 21,3 poena, ima 4 skoka, jednu ukradenu lopte, sve uz čudesan šut od 51% (trica 44%). Za Utah Jazz više zabija samo Mitchell (24 koša), ali u 33 odigrane minute po utakmici.

Utah u prvih pet dvoboja ima četiri pobjede, Jazzeri su “pali” samo kod LA Lakersa u Staples Centru. I to kad, zbog ozljede, nije bilo Bojana Bogdanovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bojan je naše ozbiljno oružje. Pun je samopouzdanja, velik je borac i pravi natjecatelj - izjavio je trener Utah Jazza Quin Snyder.

A 52-godišnji stručnjak dobro je upoznat s kvalitetama Babe Berrete, Snyder je u sezoni 2012/13. bio pomoćni trener Ettoreu Messini na klupi CSKA Moskve i već tad se uvjerio kako Boganović može “trpati”.

- Bogdanović preuzima rizik, dobiva i sve više pažnje suparničkih igrača, pa time i svima nama olakšava posao - dodaje Mitchell.

U Salt Lake Cityju su prošlog ljeta složili vrlo dobru momčad, dolascima Bojana Bogdanovića i Mikea Conleya Jazzeri su postali prava “opasnost” na Zapadu, momčad koja može otići vrlo daleko. Američki košarkaški analitičari vjeruju kako je Bogdanovićev dolazak u Utah Jazz jedan od najpametnijih “tradeova” u NBA ligi ovog ljeta, čak se i čude kako našega košarkaša nisu pokupili Los Angeles Lakersi, kojima uz LeBrona Jamesa i Antonija Davisa nedostaje kvalitetnija šuterska opcija od Dannyja Greena.

Bojan Bogdanović u kratkom je periodu nagovijestio svoju najbolju NBA sezonu, u Salt Lakeu ima veće ovlasti (upućuje 14 šutova u prosjeku), već je počeo isplaćivati 73 milijuna dolara bogat četverogodišnji ugovor. A realno, Babo Berreta, s obzirom na prikazano u uvodnom dijelu sezone, zaslužuje i mnogo više...

Bojan Bogdanović ove sezone

vs. Oklahoma City Thunder
- 16 koševa (24 minute, šut 6-14, trice 1-5, sl. bacanja 3-3, tri skoka, jedna ukradena lopta)

vs. Sacramento Kings
- 26 koševa (24 minute, šut 10-18, trice 5-9, sl. bacanja 1-1, četiri skoka, jedan asist, jedna ukradena lopta)

vs. Phoenix Suns
- 29 koševa (37 minuta, šut 8-13, trice 4-8, sl. bacanja 9-9, pet skokova, dva asista, dvije ukradene lopte, jedna blokada)

vs. Los Angeles Clippers
- 14 koševa (31 minuta, šut 5-11, trice 2-5, sl. bacanja 2-2, četiri skoka, dva asista)
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida