Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bogu iza nogu: Zbog nas nose hrvatske dresove usred Srbije

Bogu iza nogu: Zbog nas nose hrvatske dresove usred Srbije
4

Jukopila, Vrdoljak i Peraica od ove će se sezone pridružiti Martini Pavić u gradu od 40.000 stanovnika na granici Srbije i Bugarske. Sa Zaječarom će pokušati uloviti LP

VIDEO

Svi se čude, pitaju me zašto baš Srbija od svih zemalja, ali eto... Svidjeli su mi se ekipa i ambicije Zaječara, a pomoglo je i što ne idem sama, objasnila je Solinjanka Petra Vrdoljak, bivša rukometašica Lokomotive, kako je završila u srpskom prvaku Zaječaru.

Hrvatska reprezentativka Martina Pavić ondje je već više od godinu dana, a sad će joj se, uz Petru, pridružiti Nina Jukopila te Aneta Peraica. Prava mala kolonija...

- Ne, niti u jednom trenutku nije mi bio problem što idem u Srbiju. Klub kao i svaki drugi - kaže Jukopila, koja je posljednjih nekoliko godina igrala za Trešnjevku.

- Nisam apsolutno ništa znala o gradu, ali jako sam zadovoljna. Grad je malen, ženski rukomet je hit, a ljudi su fenomenalni. Bile smo ondje četiri dana i već su nas uspjeli razmaziti - sa smiješkom kaže Nina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Djevojke su već odradile i prve treninge.

- Super su nas primili, jako su ljubazni. Navijači dolaze čak i na treninge, i to u hrvatskim majicama. Još lani podijelila im ih je Martina Pavić - rekla je Petra Vrdoljak, 24-godišnjakinja koju u cijeloj priči muči samo udaljenost:

- Uh, kad krenem iz Solina, putovat ću cijeli dan. Ali nema veze, izdržat ću.

Nina Jukopila: Trebat će nam sreće za LP...

Reprezentativka Srbije Sanja Damnjanović otišla je na kraju ove sezone iz Zaječara u Podravku, a srpski prvak uzvratio je dovođenjem triju Hrvatica. Sve u želji da se dokopa Lige prvakinja.

- Nadamo se Ligi prvakinja, kakvi bismo bili sportaši da nije tako, no svjesna sam da će nam se puno toga morati poklopiti. Prije svega, trebat će nam puno sreće - kaže Nina Jukopila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu