Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Borba je završila, a on se nije ustao': Ruski je navijač ubijen!

None Foto: Facebook

Suprug i otac petogodišnjeg djeteta, Rus Eduard Samiškin, poginuo je u masovnoj tučnjavi 23 navijača Sibira i Jeniseja u Novosibirsku u Rusiji. Sve je počelo zbog - krađe navijačkih obilježja

Rus Eduard Samiškin, 30-godišnji navijač Jeniseja iz Krasnojarska, ubijen je u tučnjavi nogometnih navijača Sibira i Jeniseja u gradu Novosibirsku.

Obračun je bio toliko brutalan da je samo jedan navijač od njih 23, koliko ih je sudjelovalo u borbi, ostao na nogama, izvijestili su ruski mediji. A jedan navijač "nije mogao na noge".

- Svi su bili u žurbi. Došla je hitna pomoć, a stanovnik obližnjeg naselja uzeo mu je putovnicu i obećao pomoći mu u bolnici. Ali bio je mrtav, slomljen mu je vrat - opisao je jedan od navijača.

Borbu su zatražili navijači Jeniseja jer su im rivali iz Sibira u rujnu uzeli transparente, zastave i šalove.

Nesretni Samiškin iza sebe ostavlja ženu i petogodišnjeg sina.

"Naš tata i moj muž Edik poginuo je. Bio je vesela, pozitivna i ljubazna osoba, voljeni otac i najbolji muž", objavila je pokojnikova supruga Nadežda.

Komentari (85)
  • dobra i pozitivna osoba? to je kao kada torcida žali onog kriminalca blata, pa mu hajduk odaje počast. ovaj ima ženu, dite a mlati se radi komada krpe i kluba, i još ima 30 godina, kakva budala. kada imaš 16, 17 godina i ajde ali ako pređeš 25tu i još ti se mlati radi kluba, da ne goovorim 30tu onda nema za tebe nade. pa znam ljude koji imaju 35 godina, 40 i dalje im život klub, nemaju posla osim nekada skladište, kladionica, birtija, i nekome razbiti glavu radi kluba.

    25. 11. 2017,   09:34
  • Imas dijete,budi uzor,a ne da se soras okolo.

    25. 11. 2017,   09:15
  • Jesi li dobio dijete, jesi, pa onda se stari ostavi ovakvih pi*darija, ne kažem da ne trebaš navijati, ali čemu ovo!?

    25. 11. 2017,   09:32