Obavijesti

Sport

Komentari 8

Borba za broncu: Hrvatska pobijedila Amerikance 8-6

Borba za broncu: Hrvatska pobijedila Amerikance 8-6
1

Hrvatska vaterpolska reprezentacija za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rimu igra protiv SAD-a. Za zlato se bore Srbija i Španjolska

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija igra novu utakmicu za bronlanu medalju. Ovaj put na rasporedu je Svjetsko prvenstvo u Rimu, a s druge strane nalazi se SAD. Barakude imaju dugu povijest borbi za broncu. Čak smo šest puta igrali za broncu i svih šest puta smo - izgubili. Krenulo je 1994. na SP-u u Rimu i nadamo se da će se ta povijest drvenih medalja prekinuti tamo gdje je i počela - u Rimu. U četvrtak smo igrali polufinale protiv Srbije i naši su samo potvrdili da ne znaju igrati za medalje. Vrijeme je da jednom i osvojimo broncu.

PRVA ČETVRTINA: HRVATSKA - SAD 2-3
Prvi napad ima Hrvatska. Loptu je izborio Sandro Sukno.
SAD vodi 1-0 već u svom prvom napadu i realiziranog igrača više. Hrvatska nije uspjela realizirati prvog igrača više.
Prekrasan gol Samira Baraća za 1-1. Još jednom Hrvatska nije iskoristila igrača više. Prekrasna akcija Amerikanaca za vodstvo 2-1. SAD s igračem više zabijaju za 3-1. Josip Pavić nema još ni jednu obranu. S druge strane Moses je obranio i četvrtu loptu. Miho Bošković zabija s igračem više za 3-2.

DRUGA ČETVRTINA: HRVATSKA - SAD 1-1
Nakon dvije minute igre u ovoj četvrtini nije bilo opasnijeg udarca prema golu. Amerikanci zabijaju lošem Paviću i četvrti gol. 4-2 za SAD. Igrač više za Hrvatsku i dvije grede u jednom napadu. Naši napadači nemaju svoj dan. No, na to smo već naviknuti kad je riječ o borbi za medalje. Nova prečka. Sandro Sukno. Čudo! Prva obrana Pavića u desetoj minuti utakmice. I druga za redom. Možda je to najava bolje Hrvatske. GOL Hrvatske. Iz peterca je zabio Obradović. Pavić brani jak udarac Amerikanaca.

TREĆA ČETVRTINA: HRVATSKA - SAD 2-0
Hrvatska je prvi put u trećoj četvrtini zabila.Samir Barać zabio je za 4-4. Josip Pavić se razbranio. Odlično brani udarac s igračem manje.
GOOOL! Bušlje zabija za prvo vodstvo Hrvatske na utakmici.

ČETVRTA ČETVRTINA: HRVATSKA - SAD 3-2
Dvije minute su prošle u posljednjoj četvrtini, bez gola. Loše  postavljena obrana Hrvatske. Amerikanci zanijaju za 5-5. Hrvatska opet vodi. Za 6-5 zabio je Paulo Obradović s igračem više.
GOOOl vjerojatno vrijedan bronce. Burić zabija za 7-5. Hrvatska je sve bliže medalji. Do kraja je minuta i pol. Hrvatska vodi dva razlike. Tony Azevedo zabio je za 7-6 minutu prije kraja. Igro Hinić zabio je za veliku broncu na Svjetskom prvenstvu. Barakude 27 sekundi prije kraja vode 8-6. Hrvatska napokon ima broncu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.