Obavijesti

Sport

Komentari 199

Kakav šok u Vegasu! Cormier nokautirao Miočića u 1. rundi

Kakav šok u Vegasu! Cormier nokautirao Miočića u 1. rundi
2

Daniel Cormier nokautirao je Stipu Miočića i postao prvi čovjek u povijesti UFC-a s pojasom u poluteškoj i teškoj kategoriji istovremeno. Stipe je ušao pomalo podcjenjivački u meč i na kraju je platio porazom

VIDEO

Nevjerojatan rasplet UFC-a 226 u Las Vegasu! Daniel Cormier nokautirao je Stipu Miočića u prvoj rundi i postao novi prvak teške kategorije! Stipe je naletio na sjajan kratki desni kroše i pao kao pokošen. Cormier je tako postao prvi borac u povijesti UFC-a s pojasom u poluteškoj i teškoj kategoriji istovremeno te drugi nakon Conora McGregora s dva pojasa istovremeno u UFC-u.

Tri puta zaredom obranio je naslov teškaškog prvaka svijeta, 785 dana bio je najopakiji čovjek na planeti, ali svemu dođe kraj pa tako i Stipinoj vladavini. Prvak poluteške kategorije Daniel Cormier brutalno je nokautirao Miočića i uzeo mu pojas prvaka.

Šok i nevjerica prolomili su se T-Mobile Arenom u Las Vegasu, a publika nije mogla vjerovati što se događa. Nekoliko trenutaka ranije jasno je skandiranjem dala do znanja na čijoj je strani kada se u jedan glas orilo "Stipe, Stipe".

No, već idući, Cormier je podigao ruke, a Stipe je zaspao. Težak nokaut pretrpio je naš borac.

Krenulo je sjajno po Miočića. Odlično je radio u klinču, bacao koljena što nije njegova specijalka niti nešto što inače koristi. Plasirao je nekoliko dobrih direkata, sjeo je i lakat, a izgledao je kao da ima jasan plan kako iskoristiti Cormierove mane.

Međutim, kada bi DC napadao, Stipe bi se jednostavno prepustio udarcima. Nije tu bilo eskivaža, nije tu bilo niti pokušaja branjenja udaraca. Miočić ih je "jeo" i na kraju platio nonšalantnost.

Nije to ništa novo. To je njegov stil borbe i na to smo navikli. Voli ući u razmjenu, voli primiti udarac, ali dati još jači. Ovoga puta taktika je bila promašena jer Cormier ima naviku naginjanja u desnu stranu kada se izmiče udarcima, tako ga Jones nokautirao high kickom. Stipe je mogao čekati i iskoristiti DC-evu manu, ali odlučio je drugačije završiti borbu.

Što sada slijedi bivšem prvaku nije poznato. Zna se jedino da će uzeti pauzu od borbi jer mu se uskoro rađa kćer. To je najavio prije borbe neovisno o njezinu ishodu.

A Daniel Cormier konačno može uživati u slavi i poštovanju kakvo zaslužuje. Čovjek je oličenje pravog sportaša i prvaka i ako je netko morao srušiti Miočića te ponijeti laskavu titulu istovremenog prvaka poluteške i teške kategorije, onda je dobro što je to upravo Cormier. Nema borca koji je to zaslužio više od njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe