Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Borio se bez očeve dozvole pa preminuo od udarca u MMA-u

None Foto: YouTube

U Azerbajdžanu se protekli vikend dogodila sportska tragedija. Mladi borac u MMA-u Ramin Zejnalov (27) preminuo je od posljedica udarca tijekom borbe

Azerbajdžanski borac Ramin Zejnalov preminuo je od posljedica krvarenja na mozgu zadobivenih na Republičkom prvenstvu koje se prošli vikend održalo u njegovoj zemlji.

Zejnalov je dobio snažan udarac u glavu nakon čega je nepomično ostao ležati u kavezu, a liječnici mu nisu uspjeli pomoći unatoč brzoj intervenciji i činjenici što je nosio kacigu.

Otac nesretnog 27-godišnjeg borca Alibas Zejnalov izjavio je kako se protivio da mu sin nastupa na turniru, no nije ga poslušao "i zbog toga je sad mrtav".

Deveta je to registriana smrt na MMA-borilištima koje se uglavnom događaju tamo gdje borbe nisu definirane strogim pravilima. Za ovu obitelj pokojnika neće kriviti njegova protivnika, no odgovorne bi trebala razotkriti službena istraga.

Komentari (74)
  • sport inače sa sobom nosi ozljede ali ovo za mene nema veze sa sportom- sama riječ - kavez mislim da dovoljno govori

    30. 3. 2015,   10:26
  • ovo je sport?..dajte in bejzbol palice..bice zanimljiviji..

    30. 3. 2015,   10:16
  • Škola hrvanja traje par godina. Ovo je bio klasični hrvački slam na vrat. Škola boksa traje 3 godine pa tek onda ideš u prvu borbu. Danas je MMA popularan pa ljudi kreću u te borbe bez treninga iskustva i škole.

    30. 3. 2015,   10:26