Obavijesti

Sport

Komentari 1

Boysi podržali Vahu, Zdravku transparent: Ti nisi Dinamo!

Navijači Dinama okupili su se na 'Pimpekovom trgu', te se zajednički uputili na trening Dinamovih nogometaša. Palili su baklje i jako glasno navijali

VIDEO

Sammireee, brže malo! Ademi, a gdje to stojiš, urlao je trener Dinama Vahid Halilhodžić na zadnjem treningu uoči odlaska u karantenu u Čatež. 

Vaha je bio nezadovoljan nekim segmentima u Dinamovoj igri, ali ionako je morao vikati budući da ga igrači uopće nisu mogli čuti od pjesme gotovo dvije i pol tisuće Bad Blue Boysa. Kao što su i najavili Dinamovi navijači okupili su se oko 16 sati kod popularnog 'Pimpeka', te nakon što su zapalili svijeće kod spomenika kod zapadne tribine, uz bučnu pjesmu krenli su prema terenu Hitrec-Kacijan. 

Na putu do igrališta zastali su ispred svlačionica, te gromoglasnom podrškom pozdravili igrače koji su taman izlazili na trening. Badelj, Rukavina i društvo bili su pomalo zatečeni, no širok osmijeh na njihovim licima sve je govorio. Izašao je i Vaha, okrenuo se prema 'boysima' i pokazao uzdignuti palac. 

Boysi su sa sobom nosili crni transparent na kojem je bijelim slovima bilo ispisano: Mamiću, ti nisi Dinamo! Dinamovi navijači 20-ak minuta su bakljadom i navijanjem iskazivali podršku igračima. U jednom trenutku Vaha je zaustavio trening i poslao igrače da odu do tribine i pljeskom pozdrave navijače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dečki, puno vam hvala što ste došli, ali molim vas nemojte ostati predugo jer ipak moram igračima moram nešto i objasniti na treningu -  objasnio je Vaha, te stisnuo ruku jednom navijaču, a oni su se polako razišli uz povike 'hoćemo pobjedu'.

Inače, prva Dinamova momčad na treningu je igrala u sastavu Kelava, Vrsaljko, Bišćan, Tonel, Cufre, Ademi, Chago, Badelj, Sammir, Morales i Rukavina. Koliko god su se trudili u nešto više od 45 minuta nisu uspjeli zabiti gol rezervama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?