Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Braća Kolega kao nekada Ivica i Janica! Treniraju na Mljetu...

None Foto: Facebook

Elias i Samuel Kolega pripremaju se za novu skijašku sezonu pod budnim okom Ante Kostelića i to na Mljetu, u tradicionalnoj rezidenciji obitelji Kostelić gdje su godinama trenirali Janica i Ivica...

Ivica Kostelić godinama je tesao svoje vještine i pripremao se za skijašku sezonu na Mljetu. Toliko znoja je tamo prolio kako bi postigao ono što je sve napravio u sportskoj karijeri, a sada mu je otac Ante pronašao i nasljednike.

Trener Ante Kostelić odveo je skijaše Eliasa i Samuela Kolegu u obiteljsku rezidenciju na Mljetu gdje se žestoko pripremaju za novu skijašku sezonu. No nije njima to prvi put.

Braća Elias Kolega i Samuel Kolega dio kondicijske pripreme za nadolazeću skijašku sezonu odrađuju pod budnim okom svoga...

Objavljuje Hrvatski skijaški timoviČetvrtak, 18. srpnja 2019.

Njih dvojica su kao djeca često dolazili na Mljet i pozorno pratili Ivicu kako vježba te bi ga zatim imitirali. To im se očito isplatilo, a poglavito Eliasu koji je ove godine osvojio šesto mjesto u Adelbodenu u slalomu što je najbolji plasman hrvatskih skijaša u Svjetskom kupu još od Ivice Kostelića. 

Pod budnim okom legendarnog Gipsa njih dvojica su radili kondicijske vježbe u šumi, na mjestu gdje su godinama vježbali Janica i Ivica. To su vježbe koje se smislio sam Ante Kostelić, a one su se itekako pokazale uspješnima.

- Poznajete li ovog dječaka? To je Elias Kolega zvan Vanilija. Zajedno smo iza sebe ostavili mnoga ljeta na Mljetu. Prošli smo mnoge kilometre po kozjim stazama, a oštre stijene i balvani zauzvrat su ostavili ožiljke po našim nogama i rukama. Dječak što je davno strpljivo trčkarao iza mene postade sada momak na naš ponos i veselje. Bravo Vanilija - napisao je nedavno Ivica Kostelić na Facebooku nakon što je Elias došao do uspjeha karijere. 

Poznate li ovog dječaka? To je Elias Kolega zvan Vanilija. Zajedno smo iza sebe ostavili mnoga ljeta na Mljetu, mnoge...

Objavljuje Ivica KostelicNedjelja, 13. siječnja 2019.

 

 

Komentari (10)
  • Čistili su korov badave po Gipsovoj zemlji

    18. 7. 2019,   18:53
  • Radije Goli otok nego da mi on bude trener((;

    18. 7. 2019,   19:11
  • Nemojte molim vas ove momke u istu recenicu s Kostelicima....

    18. 7. 2019,   18:31