Obavijesti

Sport

Komentari 9

Braco pomaže Kovaču: Dovodi mu njemačkog wunderkinda...

Braco pomaže Kovaču: Dovodi mu njemačkog wunderkinda...
1

Poljuljani Bayern treba pojačanja, a sportski direktor bavarskog velikana Hasan Salihamidžić treneru Niki Kovaču želi mu ih i omogućiti. Bayernu je potrebna smjena generacija, a izbor je pao na Kaija Havertza

VIDEO

'Arjen Robben i Franck Ribery su za staro željezo', tako otprilike glase svi medijski napisi u Njemačkoj. 

Niko Kovač pod velikim je kritikama, ali dio opravdanja za loše rezultate mnogi mu nalaze u staroj momčadi kojoj je nužna smjena generacija.

Skauti Bayerna poslani su na misiju po cijeloj Europi, a sve koordinira Hasan Salihamidžić. Prva želja zimskog prijelaznog roka je njemački reprezentativac Kai Havertz (19), a za njega Bayern vodi veliku bitku s Barcelonom.

Havertz je daroviti ofenzivni veznjak Bayer Leverkusena za koji je ove sezone postigao četiri gola u Bundesligi, a još tri dodao je u Europskoj ligi. Dodao je i šest asistencija u svim natjecanjima. Za reprezentaciju Njemačke skupio je dva nastupa i sve bolje kotira kod njemačkog izbornika Joachima Lowa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Španjolski Mundo Deportivo javlja da je Havertza žarko željela i Barcelona, a mladi je igrač skaute impresionirao sjajnim pregledom igre i dobrom tehnikom. Ipak, španjolski mediji otkrivaju da je Havertz već sve dogovorio s Bayernom te ne želi napuštati Njemačku.

Kai Havertz bi trebao popuniti mjesto Jamesa Rodrigueza kojeg Kovač ne može smisliti. Hrvatski trener odlučio je ne otkupiti ga od Real Madrida, a i igrač i klub žele raskinuti tu suradnju već ove zime. 

Veznjak Bayera idealno se uklapa u priču o pomlađivanju, a u Bayern je u ovom zimskom prijelaznom roku stigao i Kanađanin Alphonso Davies (18). Sve ozbiljnije u prvoj ekipi participira i Južnokorejac Woo-yeong Jeong (19) koji je stigao iz Incheona. Niko Kovač oživio je i Portugalca Renata Sanchesa (21), a svi nabrojani mladići trebali bi biti temelj novog, modernijeg Bayerna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka