Obavijesti

Sport

Komentari 14

Bradarić u Cagliariju! Kapetan Rijeke u društvu Darija Srne

Bradarić u Cagliariju! Kapetan Rijeke u društvu Darija Srne
1

Bradarić odlazi u Cagliari nakon osvojene srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a tamo će se priključiti još jednom novopridošlom igraču - Dariju Srni

VIDEO

Filip Bradarić novi je igrač talijanskog Cagliarija!

- Hrvatski veznjak potpisao je ugovor koji ga veže za klub do 2023. godine - objavila je službena stranica talijanskog prvoligaša.

Sada je i službeno - kapetan Rijeke Filip Bradarić otišao je put 'čizme' za šest milijuna eura čime je Rijeka kompletirala drugi najveći transfer u povijesti nakon onog Andreja Kramarića.

- Centralni veznjak je sjajan tehničar i fizički vrlo impozantan. Bradarić je nedozrelo voće hrvatske nogometne škole, koja je tradicionalno plodna kada su u pitanju igrači sredine terena. Sada, igrač iz Splita mora Cagliariju staviti na dispoziciju sav raskoš svojeg talenta, svoju osobnost i iskustvo prikupljeno na internacionalnoj razini - stoji na službenoj stranici kluba, koji je za kraj poručio Filipu dobrodošlicu i na hrvatskom:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dobrodošao, Filip!

Bradarić odlazi u Cagliari nakon osvojene srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a tamo će se priključiti još jednom novopridošlom igraču - Dariju Srni!

Upravo je sinoć Cagliari posjetio bivši Srnin trener Mircea Lucescu. Cagliari se nalazi u Turskoj gdje je igrao pripremnu utakmicu s Fenerbahčeom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu