Obavijesti

Sport

Komentari 10

Brady je odbio otići na prijem u Bijelu kuću zbog Ivanke Trump

Brady je odbio otići na prijem u Bijelu kuću zbog Ivanke Trump
1

Anthony Scaramucci, bivši direktor komunikacija u Bijeloj kući, tvrdi da je NFL zvijezda Tom Brady odbio ići na prijem kod predsjednika kako ne bi susreo Ivanku, s kojom je bio u vezi

VIDEO

Izgovarajući u intervjuu za portal TMZ svoju tezu, koja je snažno odjeknula u američkoj javnosti, Anthony Scaramucci, donedavni suradnik predsjednika Donalda Trumpa, dvaput je upotrijebio riječ "možda", što daje povoda sumnji u vjerodostojnost izgovorenog, ali koga briga za to... Amerikanci su u šoku, u nevjerici, nakon što su čuli priču o ljubavnoj vezi Toma Bradyja, quaterbacka New England Patriotsa, i Ivanke Trump, Prve Kćeri SAD-a.

Ivanka Trump leads a listening session with military spouses at the White House in Washington

Dakle, Patriotsi su osvojili Super Bowl, predsjednik je pozvao cijelu momčad na prijem u Bijelu kuću, a Brady, najveća zvijezda momčadi, ali i jedna od najvećih sportskih zvijezda u SAD-u uopće, nije se pojavio. Službeno je to obrazložio "obiteljskim razlozima", ali Scaramucci tvrdi kako je zapravo razlog bila ljubomora prekrasne manekenke Gisele Bündchen, Bradyjeve supruge. I ona je, tvrdi bivši Trumpov direktor komunikacija, znala za "kratku seksualnu vezu Ivanke i Toma tijekom 2009". Pa nije željela da se njezin suprug susreće s bivšom djevojkom, ljubavnicom ili kako se to već zove. Možda.

- Mislim da je ljubomora bila u igri - izjavio je Scaramucci pa pokušao to objasniti:

- Možda ga je željela zaštiti od neugodnih susreta pa se zato usprotivila Bradyjevoj posjeti Bijeloj kući. Možda je ranije nešto imao sa Ivankom ili s nekim drugim, tko zna.

Eto, tako je on to objasnio. S Ivankom ili s nekim drugim. Možda. A opet, čim se spomene Ivanka, dovoljno je zanimljivo da se priča zakotrlja, svim nedorečenostima usprkos. Dio sportaša odbijao je ići u posjet Trumpu zbog neslaganja s njegovom politikom, no to u Bradyjevu slučaju nije razlog, budući da je on pristalica Donaldove političke doktrine, što je pokazivao i tijekom kampanje.

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

Dakle, ostaje nam ili vjerovati Bradyju, odnosno obrazloženju o obiteljskim razlozima nedolaska, ili vjerovati Scaramucciju, odnosno priči o staroj ljubavi sportaša i predsjednikove kćeri. Ovo drugo je definitivno zanimljivija opcija... Iako, portal TMZ je u pokušajima da dođe do potvrde te priče došao samo do insajderskih informacija koje kažu da se Brady i Ivanka godinama poznaju, da su se i družili, ali ne i da su bili u vezi. Izvlači se iz naftalina i navodna Trumpova izjava kako su "Ivanka i Tom par iz snova", čime se pokušava dokazati da je i tata Donald znao za tu epizodu, ali i tu se priča vraća na naklapanja... Pa neka na tome i ostane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica