Obavijesti

Sport

Komentari 99

Branitelji poslali moćnu poruku Vatrenima uoči četvrtfinala...

Branitelji poslali moćnu poruku Vatrenima uoči četvrtfinala...
1

Kako god završilo u subotu protiv Rusije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, neka bude kao u pjesmi koju su branitelji posvetili Vatrenima: 'Ovaj tim nikom na svijetu se ne predaje'

VIDEO

Ovo je najbolji tim iz zemlje Hrvatske, nikom na svijetu, nikom na svijetu, on se ne predaje, riječi su pjesme Baruna u videu koji su branitelji posvetili Vatrenima.

POGLEDAJTE VIDEO

Hrvatska u subotu u 20 sati u Sočiju igra za polufinale Svjetskog prvenstva protiv domaćina Rusije. Ovo je prilika generacije, prilika za Modrića, Rakitića i društvo da naprave nešto veliko i odu do kraja.

Da je Hrvatska jedan od favorita SP-a više se ne govori poskrivečki, potiho, to je sad jasno kao dan. Cijela Hrvatska diše za Vatrene, a oni kroz gotovo svaku izjavu pokušavaju dati do znanja koliko im znači podrška.

Posebno je to emotivno bilo na startu, nakon Nigerije, kad je izbornik Zlatko Dalić pobjedu posvetio braniteljima.

- Hrvatski dres nosimo s ponosom, igramo za Hrvatsku, branitelje i sve ljude koji se bore za egzistenciju - rekao je tada hrvatski izbornik, koji je i sam bio u ratu, sudjelovao je u obrani svog Livna 1995. godine.

Kako god završilo u subotu, neka bude kao u pjesmi koju su branitelji posvetili Vatrenima:

'Ovaj tim nikom na svijetu se ne predaje'

Vojska uz Vatrene

Nedavno su i pripadnici Hrvatske vojske u domovini te u misijama diljem svijeta podržali Vatrene riječima: "Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska!" Pripadnici Hrvatske ratne mornarice poslali su poruku: "Jedan cilj, jedna plovidba, do luke pobjede!", dok akrobatska skupina "Krila Oluje" poručuje Vatrenima da na terenu izazovu "pravu Oluju". Piloti i zrakoplovni tehničari Hrvatskog ratnog zrakoplovstva složni su kako je Vatrenima samo nebo granica uz poruku: "Vatreni, za let do kraja!"

Hrvatski vojnici koji se nalaze u misijama u Afganistanu, Poljskoj i Litvi podsjetili su u ovoj prilici Vatrene kako se domovina uvijek mora nositi u srcu, dok su pripadnici Hrvatske kopnene vojske poručili kako iza stopa hrvatskih nogometaša, baš kao i iza stopa hrvatskih vojnika u Domovinskom ratu – ostaje pobjeda.

Podsjetimo, uoči odlaska hrvatskih nogometaša na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju u herojskom Vukovaru, general zbora Mirko Šundov uručio je izborniku Vatrenih Zlatku Daliću repliku hrvatske zastave koja se vijorila na Kninskoj tvrđavi nakon ulaska Hrvatske vojske u Knin u oslobađajućoj vojno-redarstvenoj operaciji Oluja.

Predstavnici vojske primili su donaciju hrvatskih reprezentativaca iz akcije Vatreno srce, koji su za Josipa Milkovića, sina hrvatskog branitelja koji je stradao 2016. godine za vrijeme obuke, prikupili 130.000 eura za nabavu ortopedskih pomagala.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske