Obavijesti

Sport

Komentari 0

Branko Ivanković: Početak nam je veliki problem

Branko Ivanković: Početak nam je veliki problem
1

Dinamo je protiv Šibenika u prvenstvu na startu utakmice opasno visio, u srijedu u Kupu je gubio, kao i ove subote u Zadru

VIDEO

Dinamo je dvije utakmice na teškim gostovanjima preokrenuo rezultat. U Šibeniku je u srijedu u Kup utakmici gubio 2-0, imao igrača manje i u posljednjih 20 minuta zabio tri gola.
U subotu je u Zadru sudac Šimčić u 4. minuti previdio penal koji je Kelava napravio na Terkešu. Zadrov napadač 13. minuti zabio je za vodstvo domaćina.
“Modri” su tim utakmicama uspjeli pobijediti, ali pohvale koje stižu na račun cijele momčadi i karaktera zapravo su plod katastrofalne igre obrane, priznao je to i Branko Ivanković.
- Imamo problem adaptacije na utakmicu, na start, na teren, ali to nam ne smije biti opravdanje. Osobito naša zadnja linija ima problema na startu - izjavio je Dinamov trener i nastavio:
- Nepotrebno napravimo dva-tri propusta i onda nekad protivnici povedu. Stalno radimo na tome, da to ispravimo i da nam se to više ne događa.
“Jadranska” turneja je završila, a Dinamova forma se diže.
- Ovo je za nas bila najteža moguća serija. Rijeka, Hajduk, pa u subotu i srijedu jako teške utakmice protiv Šibenika i sad protiv Zadra, koji na svom terenu nije izgubio godinu i pol - kazao je Ivanković.



'ŠOKOTU SMO I DOVELI ZBOG GOLOVA'
Bio je suspendiran zbog jedne izjave da je zdrav, a kažnjen je, osim izbacivanjem iz momčadi, i sa 20.000 eura. I onda je u osam dana zabio pet golova, u klubu bi mogli razmisliti da mu vrate novac.
- Šokotu smo i doveli u Dinamo da zabija - rekao je Ivanković.

NA BASEL NA JUG I SJEVER ZA 60 KUNA
Od ponedjeljka je počela prodaja ulaznica za utakmicu protiv Basela (8. studenog), prvu od dviju koje Dinamo igra u Maksimiru. Ulaznica za sjevernu i južnu tribinu je 60 kuna, zapad gore i istok 100, a zapad dolje 150 kuna. Mogu se kupiti na blagajnama u blizini stadiona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet