Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Branko Ivanković: Sreća je osnova za dobar rezultat

None Foto: Slavko Midžor

U Maksimiru su svi krivili sreću zato što Dinamo nije pobijedio Basel, ali nitko u klubu ne gubi nadu i vjeru u prolaz u drugi krug natjecanja

Bez sreće nije moguće pobijediti. Ovakve utakmice dobijaju se iz jedne prilike ili poluprilike, ali mi to nismo iskoristili, rekao je trener Dinama Branko Ivanković. Sreća je jučer u Maksimiru bila najspominjanija riječ. Svi su ju “krivili” za remi protiv Basela.
- Nemam zamjerki ni na što, ni na jednog svojeg igrača. Nije bilo nikakvog iznenađenja, a tijek utakmice pokazao je da smo bili dobro pripremljeni. Ali ponavljam. Nije bilo sreće, a to je osnova za dobar rezultat, izjavio je Ivanković pa dodao:
- Rezultatom ne mogu biti zadovoljan. Odigrali smo odličnu utakmicu, kontrolirali ju svih 90 minuta a nismo pobijedili.
Dinamov trener ne gubi nadu u prolaz, a tome u prilog ide i remi u drugoj utakmici Rennesa i Branna u Francuskoj.
- Taj neriješen rezultat nam odgovara, samo da smi još mi  pobijedili bilo bi odlično. No, ne vidim razloga da ne uđemo u drugi krug i da gubimo optimizam s kojim smo ušli u Ligu Uefe i ovu utakmicu. Protiv Basela smo pokazali da za to imamo kvalitetu, zaključio je trener Dinama.

ĆIRO: NESRETAN SAM JER SI NAM UZEO BODOVE
Prije nego što je ishvalio svoju momčad Christian Gross pozdravio je Ćiru Blaževića.
- Veselim se vidjeti svog bivšeg trenera, kazao je Gross, a Ćiro u smješak odgovorio...
- I ja sam sretan što vidim tebe, ali nesretan sam što si nam uzeo bodove večeras.
I dok je Ivanković kunuo sreću, Gorss joj se zahvaljivao.
- Imali smo doista puno sreće jer uzeti u Zagrebu bodove je nešto specijalno. Znao sam da će pritisak biti jako velik, ali uspjeli smo mu se oduprijeti.

Komentari (1)
  • Pa da, poznato je da pravi klubovi na pripremama najviše pažnje posvećuju upravo sreći. Treniraju li ga treniraju sreću do besvijesti..koji moron..

    9. 11. 2007,   07:47