Obavijesti

Sport

Komentari 2

Bravo, Filipe! Zubčić osvojio osmo mjesto u kombinaciji...

Bravo, Filipe! Zubčić osvojio osmo mjesto u kombinaciji...
1

Pintaurault je do pobjede došao s ukupnim vremenom 1:55.55 nakon što je poslije superveleslaloma bio treći iza  Švicarca Maura Caviezela (1:09.08) i Austrijanca Vincenta Kriechmayra (1:09.14)...

VIDEO

Francuz Alexis Pinturault pobjednik je kombinacije koju su skijaši vozili u petak u Banskom u Bugarskoj što mu je donijelo i mali Kristalni globus u toj disciplini, dok je hrvatski skijaš Filip Zubčić zauzeo osmo mjesto. 

Pinturault je do pobjede došao s ukupnim vremenom 1:55.55 nakon što je poslije superveleslaloma bio treći iza  Švicarca Maura Caviezela (1:09.08) i Austrijanca Vincenta Kriechmayra (1:09.14). Današnja pobjeda je Francuzu donijela i mali Kristalni globus u kombinaciji, peti put zaredom. Drugo je mjesto danas zauzeo Austrijanac Marcel Hirscher sa 68 stotinki zaostatka (1:56.23) za francuskim skijašem, a treće je mjesto zauzeo Slovenac Stefan Hadalin sa 69 stotinki zaostatka (1:56.24).

Zubčić je nakon kombinacijskog slaloma zauzeo osmo mjesto s vremenom 1:56.93 i zaostatkom od 1.38 sekunde za pobjednikom.  Nakon kombinacijskog superveleslaloma Zubčić je bio 24. s vremenom 1:11.16 i zaostatkom od 2:08 za najbržim u prvoj vožnji Caviezelom. Drugi hrvatski predstavnik koji je danas nastupio u kombinaciji Natko Zrnčić Dim prvu je vožnju kombinacije završio na 44. mjestu.

Pinturault je tako prvi u kombinaciji sa 160 bodova, drugi je Austrijanac Marc Schwarz sa 100 bodova,a  treći je Caviezel sa 90 bodova. Zubčić je u poretku skijaša u kombinaciji na 12. mjestu sa 42 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ukupnom poretku uvjerljivo je prvi danas drugoplasirani Hirscher sa 1.328 bodova, drugi je Pinturault sa 868 bodova, a treći je Norvežanin Henrik Kristoffersen sa 708 bodova. Zubčić zauzima 67. mjesto sa 78 bodova.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića