Obavijesti

Sport

Komentari 49

Brbić ostaje predsjednik? NO i Naš Hajduk ni riječi o smjeni...

Brbić ostaje predsjednik? NO i Naš Hajduk ni riječi o smjeni...
3

Povodom sastanka koji je bio u ponedjeljak između HNS-a, Grada Splita i Hajduka, sastali su se čelnici Udruge Naš Hajduk i Nadzorni odbor Hajduka. Pričalo se o uvjetima koje su Splićani nametnuli HNS-u...

VIDEO

Nakon četiri godine hrvatska nogometna reprezentacija opet će igrati na Poljudu. Tako je odlučeno nakon sastanka u ponedjeljak na Poljudu koji je trajao nekoliko sati, a glavne strane u pregovorima su bili grad Split, predstavnici HNS-a te predstavnici Hajduka koje je na sastanak pozvao gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara.

Hajduk je postavio sedam uvjeta koje HNS mora ispuniti ako žele da dođe do normalizacije odnosa sa splitskim klubom i utakmice između Hrvatske i Mađarske.

Povodom toga, sastanak su održali i Udruga Naš Hajduk i Nadzorni odbor Hajduka. Pričalo se o uvjetima koje su Splićani nametnuli HNS-u, ali ni riječi nije bilo o smjeni Marin Brbića koji je bio kritiziran zbog toga što je prisustvovao sastanku sa čelnicima HNS-a, a on je poručio da će otići s mjesta predsjednika ako ne bude imao povjerenje navijača...

Gojun: Čak su igrač i trener Hajduka pričali o namještanju
Gojun: Čak su igrač i trener Hajduka pričali o namještanju

O čemu su sve govorili, prenosimo u priopćenju Udruge Naš Hajduk

Kako je ranije najavljeno, u četvrtak je održan sastanak Upravnog odbora Našeg Hajduka i Nadzornog odbora HNK Hajduk Split.

Glavna tema bili su nedavni događaji vezani za odnos Hajduka i Hrvatskog nogometnog saveza i zahtjeve koje je Hajduk postavio HNS-u, a koji su u odnosu na početne zahtjeve izmijenjeni.

Predstavnici Našega Hajduka još su jednom naglasili važnost tih sedam zahtjeva, koji su više puta javno ponovljeni kako na konferenciji za medije u siječnju tako i tijekom ranijih susreta s Nadzornim odborom. Tim zahtjevima traži se cjelovito rješavanje nagomilanih problema u domaćem nogometu. Naš Hajduk u kontinuitetu je isticao kako čvrsto stoji iza Hajdukovih postavljenih zahtjeva kao preduvjeta za ravnopravan i pošten nogomet u Hrvatskoj.

Isto tako za Naš Hajduk neupitno je da Uprava kluba i Nadzorni odbor samostalno i neovisno odlučuju o smjeru i načinu pregovora s HNS-om. S objavljenim se zaključcima Naš Hajduk kao suvlasnik i predstavnik članova ipak ne može složiti, što je javno i iznio u zajedničkom priopćenju s Torcidom.

Nadzorni odbor istaknuo je kako na sastanku na Poljudu s Marijanom Kustićem, predstavnicima HNS-a i splitskim političarima nisu sudjelovali jer je on organiziran na inicijativu Gradskog vijeća i HNS-a. Isto tako, zaključci sastanka predstavljeni na službenoj stranici HNK Hajduk po njima su nezadovoljavajući, pogotovo oni vezani za transparentnost HNS-a, Zakon o sportu i stranog sudačkog povjerenika te će se o njima detaljnije očitovati nakon sljedeće sjednice Nadzornog odbora. Nadzorni odbor naglasio je da niti jedna točka nije zaključena na način da se o njoj neće dalje razgovarati te da zahtjevi nisu mijenjani niti modificirani te se od nijednoga nije odustalo. Istaknut je i problem nedovoljne i netransparentne komunikacije s članovima i javnošću o ovoj temi.

Na sastanku je bilo riječi i o terminu nadolazeće Ćakule s članovima, terminima budućih Skupština kluba kao i ostalim temama od obostranog interesa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova