Obavijesti

Sport

Komentari 17

Šarac dobio ovacije, očajni PPD Zagreb neće vidjeti osminu...

Šarac dobio ovacije, očajni PPD Zagreb neće vidjeti osminu...
3

Slovenci su drugi put u četiri dana pobijedili Zagreb (31-27), vjerojatno nikad skromnije Celje zadnjih godina, ali što onda reći za Zagreb. Nema novca za imena ni u Zlatorogu...

VIDEO

Nema i nema svjetla u Zagrebovom europskom tunelu ove godine. Celje je prvi put odnijelo bodove iz Arene (27-31) i tog svjetla vjerojatno neće ni biti. Slovenci su sada na 6 bodova, Zagreb na rekordno lošem jednom i lošijem međusobnom omjeru. Dakle, u Areni bi trebali uz Elverum pasti Aalborg i Flensburg, bez da Celje osvoji bod do kraja. Sve je jasno...

Pokretanje videa...

00:58

Slovenci su drugi put u četiri dana pobijedili Zagreb, vjerojatno nikad skromnije Celje zadnjih godina, ali što onda reći za Zagreb. Nema novca za imena ni u Zlatorogu, pa si opet ne dopuste da u sezonu krenu bez ljevaka. Ako je ovo trebala biti škola za Zagreb, valjda su naučili.

Hrvatska metropola nije kao Celje prepoznala rivalitet makar je, s obzirom na sve, 2500 navijača bila zgodna posjeta. Stiglo je i stotinjak gostujućih Florijana koji su se zagrijali brže nego je trebalo jer je Šarac pokazao "lopovske" sposobnosti ukravši dvije lopte za dvije kontre, a Celjani otvorili s 3-0. Sve suprotno od onoga kako je trebalo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Celje još nikada nije pobijedilo u Zagrebu: 'Nećemo to kvariti'
Celje još nikada nije pobijedilo u Zagrebu: 'Nećemo to kvariti'

Vujović je u utakmicu krenuo s vanjskom linijom u kojoj su bili Vistorop, Vlah i Hrstić, bez Mandića koji je sjedio dobrih 25 minuta. Njegovu ulogu u 5-1 odrađivao je Ravnić, koji je najviše iskazivao agresivnost, ali gosti su je uglavnom izdržavali do kraja, a mogli su jer su Horaček i Novotny bili i previše tolerantni. Zagrebašima je, pak, trebalo šest minuta za gol, kad su se prestali zabijati u sredinu gdje su samo čekali Šarac i Poteko, osjetilo se i na rezultatu (6-6).

Pokušaj igre bez golmana platili su s dva gola u praznu mrežu, a s tri srednja vanjska (Vlah, Vistorop, Gadža) s najvećim minusom (7-11). Šuta nema, nema desne strane, lako je to bilo braniti Celjanima... Svakome bi na ovoj razini.

Zagreb nije prodisao ni kada su Šarac, Silva i Leban dobili predah, Grebenc, Grošelj i Razgor odrađivali su jednako dobar posao. Dobra je stvar barem što Bičanić nije promašivao sa sedam metara, loša što Horvata nije htjelo ni u kontri. Preselio je na klupu dok Vujović nije vidio da sreće nema ni s Erešom.

Florijani nisu stajali, nisu ni imali razloga jer ih je vrućima držao Šarac unatoč Potekovom crvenom kartonu zbog udaranja Bičanića u lice na početku drugog dijela.

U pravo vrijeme (14-18) Ašanin je povezao obrane, jednu je platio crvenilom na licu i taman kada je trebalo uhvatiti Slovence, Ferlin je pročitao Bičanića sa sedam metara, trenutak ranije i s malo veće razdaljine. I umjesto minus jedan opet tri i još igrač manje.

Ušao je Zagreb u najbolje napadačko razdoblje u cijeloj utakmici, međutim, malo je ili ništa vrijedilo kada ništa nije mogao obraniti. Šarac zabijao na sve moguće načine. Onda je Horvat promašio sedmerac, pa Hrstić zicer, a Bijeli lavovi zapjevali "bilo bi mi lako, bilo bi mi lako", a Florijani "šampioni, šampioni".

Liga prvaka, skupina A, 8. kolo:

Arena Zagreb, gledatelja: 2500

PPD Zagreb - Celje 27-31 (11-14)

PPD Zagreb: Ristanović (2 obrane), Ašanin (5 obrana); Šipić 5, Ereš, Vistorop 6, Mandić 3, Hrastnik, Stojnić, Horvat 3, Špende, Ravnić 3, Gadža 2, Hrstić 1, Bičanić 3, Bećiri, Vlah 1

Celje: Vujović (2 obrane), Ferlin (6 obrana; Cvetko, Rakita, Razgor 4, Šarac 10, Grošelj 3, Poteko, Žabić, Silva 2, Kodrin 3, Horžen 1, Grebenc 2, Leban 2, Novak, Marguč 4

Sedmerci: PPD Zagreb 6/9, Celje 4/4

Isključenja: PPD Zagreb 8 minuta, Celje 12 minuta

Crveni karton: Poteko 35'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu