Obavijesti

Sport

Komentari 29

Brođani spremni za Mandžu: I Škoro će pjevati 'Super Mariju'

Brođani  spremni za Mandžu: I Škoro će pjevati 'Super Mariju'

Pozivamo građane na pozitivno ponašanje, da u oduševljenju ne koriste pirotehnička sredstva, te da časno dočekaju omiljenog reprezentativca, priopćila je PU brodsko-posavska

VIDEO

Slavonski Brod u srijedu navečer, na Korzu, dočekuje svog srebrnog Vatrenog Marija Mandžukića, pa tamošnja policija poziva građane da na doček dođu pješice, ili osiguranim javnim prijevozom, te da ne koriste pirotehniku.

Čudesne fotke! Najbolji trenuci spektakularnog dočeka u Zadru
Čudesne fotke! Najbolji trenuci spektakularnog dočeka u Zadru

- Pozivamo sve građane koji će doći na Korzo, na pozitivno ponašanje, da u oduševljenju ne koriste pirotehnička sredstva, te da časno dočekaju omiljenog reprezentativca - priopćila je u srijedu PU brodsko-posavska.

Napominje da će policijski službenici osiguravati trasu kretanja hrvatskog reprezentativca te neće tolerirati remećenje javnog reda i mira, niti bilo kakva kažnjiva ponašanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Domo moj, kamo ćeš?! Suba je spasio Vidu teškog pada s busa
Domo moj, kamo ćeš?! Suba je spasio Vidu teškog pada s busa

Grad Slavonski Brod objavio je da na dočeku očekuje velik broj Brođana i građana okolnih mjesta i gradova, pa je omogućio parkiranje automobila i autobusa na parkiralištu iza Doma zdravlja na Plavom Polju, osigurao besplatan prijevoz građanima do Trga Ivana Brlić-Mažuranić te posebnu regulaciju prometa u centru grada.

Ironman Mario Mandžukić: Na testiranjima je rasturio baš sve
Ironman Mario Mandžukić: Na testiranjima je rasturio baš sve

Na glavnom gradskom Trgu Ivane Brlić-Mažuranić, gradskom Korzu, u Slavonskom Brodu od 17 sati, i prije, pa nadalje bit će sveopće veselje, kako to samo Brođani i Slavonci mogu i znaju prirediti.   

 

Najveći brodski trg, površinom čak i veći zagrebačkog Jelačićevog trga, i okolne ulice, bit će prepune svih koji žele Mandžu pozdraviti i "vatrenima" zahvaliti za sve divne i radosne trenutke i ponos koji su nam svojom borbenošću, igrom i rezultatima priuštili. 

 

Dolazak na slavonskobrodski glavni gradski trg najavili su navijači iz Vukovara, Vinkovaca, Osijeka, Đakova, Županje, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Okučana, brojnih mjesta susjedne Bosne i Hercegovine, čak i Mađarske, Srbije, svi na jednom mjestu u čast i počast grandioznom uspjehu "vatrenih".

 

Od 17 sati tisuće okupljenih u sveopćem veselju zabavljat će voditelj Luka Bulić i bend Dominik&Co., od 19 sati predviđen je dolazak Marija Mandžukića na glavni gradski trg i središnju pozornicu, u programu će nastupiti i Miroslav Škoro, sve u čast "Super Marija", kojeg je Gradsko vijeće Slavonskog Broda ovih dana službeno proglasilo počasnim građaninom Slavonskog Broda.

 

 

VIDI OVO: 9 fora stvari o Domagoju Vidi!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske