Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brod tone? Aaron Fox napustio je mjesto trenera Medveščaka

None Foto: Igor Soban/PIXSELL

Amerikanac Aaron Fox odstupio je s mjesta trenera i sportskog direktora Medveščaka. Fox je naglasio da odlazi iz kluba zbog situacije u klubu. Austrijski mediji pisali su kako Medveščaku prijeti izbacivanje iz EBEL-a

Novi šok za Medveščak!

Funkciju trenera i sportskog direktora napustio je Amerikanac Aaron Fox koji je u zadnjih nekoliko godina postao legenda zagrebačkog kluba. Odlučio je odstupiti zbog velikih financijskih problema koji su se nadvili nad klub. Klubu prijeti izbacivanje iz EBEL-a.

Zagreb: Medveščak ugostio Liwest Blackwingse u Domu sportova OGLASILI SE IZ KLUBA Medveščak pred financijskim krahom: Žele ih izbaciti iz lige!

- Zbog trenutne situacije u Klubu odstupio sam sa svoje dužnosti Sportskog direktora i Glavnog trenera. Želim zahvaliti Klubu na ovoj prilici koju su mi pružili. U Zagrebu sam zajedno s obitelji izgradio dom i ovaj Klub će zajedno s navijačima ostati zauvijek dio mene. Ostat ću ovdje podržati Klub, igrače i tim u ovoj situaciji u onim prilikama i na one načine kako to budem mogao - izjavio je Fox za stranice kluba.

U klubu nisu dugo čekali pa je za trenera angažiran Daniel Kolombo.

- Nije lako preuzeti prvu momčad u ovome trenutku no činim to zbog kluba. Sigurno je kako ćemo dati sve od sebe i s onim što budemo imali pokušat ćemo što bolje je moguće završiti ovu sezonu - kratko je izjavio novi trener Medveščaka Daniel Kolombo.

Uz Foxa s dužnosti su odstupili i njegovi pomoćnici Douglas Bradley i Carter Beston Will.

S Kolombom na klupu M1 momčadi dolazi i Bruno Bregant kao pomoćni trener.

Komentari (5)
  • nesta para nesta prijatelja kluba i zagreba

    10. 12. 2018,   23:23
  • Previsoko su poletili

    10. 12. 2018,   21:53
  • Vlasnik Alce preuzeo vlasnistvo i odmah potop. Mora da smanjuje i njima place te bozicnice kao radnicima koji rade kao konji za 3500 po 50 (nekada i vise)sati tjedno.

    11. 12. 2018,   15:29