Obavijesti

Sport

Komentari 33

Brozović, Perišić i društvo bolji od Milana u gradskom derbiju

Brozović, Perišić i društvo bolji od Milana u gradskom derbiju
1

Ovom pobjedom Inter je preskočio Milan na trećem mjestu ljestvice, sada ima 53 boda, a Milan je četvrti sa 51. Za Inter su zabili Vecino, De Vrij i Lautaro, a za Milan Bakayoko i Musacchi

VIDEO

U derbiju 28. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je kao gost svladao gradskog suparnika Milan sa 3-2 (1-0).

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je odigrao čitav susret za Inter sudjelovao je u akciji za prvi pogodak na utakmici, dok je Marcelo Brozović u pobjedi "crno-plavih" igrao do 73. minute.

Perišić je u 3. minuti ubacio loptu s desne strane na glavu Lautara koji je spustio loptu u peterac gdje je natrčao Vecino i zakucao loptu u mrežu za vodstvo Intera. Početkom nastavka De Vrij (51) povisio na 2-0, no vrlo brzo potom Bakayoko (57) je smanjio na 2-1. Novu prednost Interu od dva gola osigurao je Lautaro (67-11m) koji je iskoristio kazneni udarac nakon prekršaja Castilleja na Politano, ali i u toj se situaciji Milan vrlo brzo vratio u igru preko Musacchija (71).  

Ovom pobjedom Inter je preskočio Milan na trećem mjestu ljestvice, sada ima 53 boda, a Milan je četvrti sa 51.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ranije u nedjelju Empoli je upisao važnu pobjedu 2-1 (2-0) u borbi za ostanak protiv izravnog konkurenta Frosinonea, a hrvatski igrač Marko Pajač upisao se u strijelce. Bivši veznjak Lokomotive je u 38. minuti pogodio za 2-0, a prvi gol za Empoli postigao je Francesco Caputo u 20. minuti iz penala. Utješni pogodak za goste dao je Luca Valzania (70). Empoli je sada 17. na ljestvici sa 25 bodova, jednim više od 18. Bologne koja se nalazi u zoni ispadanja, a osam više od 19. Frosinonea.

Vodeći Juventus doživio je prvi prvenstveni poraz izgubivši u gostima kod Genoe sa 0-2 (0-2). Juve je odigrao najlošiju utakmicu sezone, a to je iskoristila poletna Genoa i golovima Sturara (72) i Pandeva (81) došla do velike pobjede. Torinski sastav je igrao bez Cristiana Ronalda, a Mario Mandžukić je izašao iz igre u 73. minuti.

Drugoplasirani Napoli je 4-2 (2-2) domaćom pobjedom protiv Udinesea smanjio zaostatak za Juventusom na 15 bodova. Juventus ima 75, a Napoli 60 bodova.

Atalanta i Chievo su odigrali 1-1, a Mario Pašalić je za Atalantu igrao od 77. minute. Milan Badelj ostao je na klupi Lazija, koji je svladao Parmu sa 4-1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener