Obavijesti

Sport

Komentari 12

Brozović šef orkestra, a Perišić napadač koji 'rinta' i promašuje

Brozović šef orkestra, a Perišić napadač koji 'rinta' i promašuje
3

Marcelo Brozović Interovom je igrom dirigirao 66 minuta, a Ivan Perišić opet je bio u napadačkom duetu, strahovito taktički dragocjen i vrijedan, ali i sa dvije šanse od kojih je bar jednu trebao iskoristiti

VIDEO

Ni Lukaku, ni Džeko, ni bilo koja druga toliko željena 'mrcina od napadača' još nije obučena u crno-plavo, ali Inter Antonia Contea iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje i to: sa Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem u naslovnim ulogama.

Na stadionu između nekoliko oblakodera u Macauu Inter i Paris Saint-Germain odigrali su odličnih pripremnih 90 minuta nakon kojih je bilo 1-1 (Kehrer za Francuze, Longo za nerazzurre), a nakon penala slavio je Inter, 7-6.

Brozović je, kao dvije sezone unazad, bio arhitekt Interove igre, dirigent po čijim uputama svira cijeli orkestar, ali ovaj put uz dva sjajna dodatka: Epic Brozo više nije sam, sada uz sebe ima dva talijanska dragulja, Sensija i Barellu, pa sve skupa izgleda daleko bolje, a hrvatski majstor može i u češće izlete prema protivničkom golu jer nije sva kreacija samo na njegovim leđima.

Nakon što je zaključio da Perišić nije za lijevog bočnog u 3-5-2, Conte je hrvatskog reprezentativca stavio u napadački duet sa 17-godišnjim Espositom i Perišić drugu utakmicu zaredom u toj ulozi izgleda - jako dobro.

Taktički je perfektan, količinu trke inače prikovanu uz lijevu stranu sada je prelio na cijeli teren, ali zbog umora kao logične posljedice priprema u dvije šanse nije imao dovoljno koncentracije da napokon i pogotkom potvrdi da Interu ne trebaju još dva pojačanja u napadu (lovi se Lukakua i Džeku jer Icardi nije u Conteovim kombinacijama) nego će, nakon povratka Lautara Martineza u momčad, biti dovoljna još jedna 'devetka' jer Perišić itekako može u napadački duet i to - sa apsolutno bilo kojim drugim Interovim ofenzivcem.

Naravno, trenerove su želje ključne pa nije isključeno da Perišić na kraju možda čak i promijeni klub (sam Bog zna da ga talijanski i engleski mediji već četiri prijelazna roka zaredom sele na Otok), ali na ovim pripremama definitivno je svima još jednom dokazao kako je riječ o svjetskoj klasi koja se, da vrijednost bude veća, po potrebi može koristiti na jedno 3-4 pozicije u momčadi.

Serie A - Inter Milan v Chievo Verona
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića