Obavijesti

Sport

Komentari 38

Dinamo je Bruni povisio plaću: Petković potpisao novi ugovor

Dinamo je Bruni povisio plaću: Petković potpisao novi ugovor
1

Malo je onih koji bi mi pružili priliku i takvu podršku prije godinu dana. Dinamo i Zdravko Mamić stali su iza mene i nadam se kako je novi ugovor dokaz da sam im vratio povjerenje, rekao je Bruno Petković

VIDEO

Iznimno sam sretan i ponosan što je Dinamo prepoznao moj rad, trud i odricanje te mi je ponuđen novi ugovor koji sam sa zadovoljstvom prihvatio. Malo je onih koji bi mi pružili priliku i takvu podršku prije godinu dana. Dinamo i Zdravko Mamić stali su iza mene i nadam se kako je novi ugovor dokaz da sam im vratio povjerenje, rekao je za službenu stranicu Dinama Bruno Petković.

Pokretanje videa...

01:19

- Isto tako, ovim putem se zahvaljujem svom agentu Ivanu Cvjetkoviću koji nosi velike zasluge za ovo što mi se događa u Dinamu. Ovaj potpis je motiv više za mene da nastavim stazama uspjeha kluba i dati ću sve od sebe da ponovimo lanjsku europsku sezonu ali u Ligi prvaka - dodao je.

Bruno je dosad imao ugovor na lipnja 2023. godine, a sad je potpisao ugovor do lipnja 2024. godine. Definitivno je zaslužio novi ugovor, koji sigurno i donosi povišicu. Zaslužio je Bruno veću plaću u Maksimiru. Po posljednjem je ugovoru imao oko 250.000 eura, ovaj je sigurno donio povećanje primanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U godinu je dana Bruno došao do dresa hrvatske reprezentacije i postao je jedan od najboljih igrača Dinama. Strašno je napredovao pod vodstvom Nenada Bjelice. Oduševio je u europskim utakmicama prošle jeseni i proljeća, a u istom je u ritmu nastavio i u pretkolima Lige prvaka ove sezone.

- On je odličan dečko, imao je sjajno proljeće u Dinamu, to ga je i dovelo do reprezentacije. Nije mu se bilo lako nositi sa svim napisima o njemu. Zbog toga su mu se i dogodile neke pogreške, bio je odstranjen iz momčadi za derbi s Hajdukom, ali izvukao je pouke i to je najvažnije - rekao je Bjelica za Petkovića.

Pokretanje videa...

00:31
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića