Obavijesti

Sport

Komentari 4

Brutalni nokaut: Onesviješteni Day morao na operaciju mozga

Brutalni nokaut: Onesviješteni Day morao na operaciju mozga
1

U predborbi boksačkog događaja u Chicagu nakon brutalnog nokauta nastao je žamor u dvorani. Charles Conwell s dva je krošea nokautirao Daya kojeg su onesviještenog odvezli u bolnicu na operaciju mozga...

VIDEO

Nokaut je bio odlično izveden, ali pobjednik Charles Conwell (21) sigurno nije očekivao da će njegovi udarci ostaviti toliku štetu na glavi Patricka Daya (27). Mladi boksač brutalno je s dva krošea srušio starijeg kolegu, a Day je pao u nesvijest dok su u ring uletjeli bolničari. U dvorani je nastao žamor dok su Amerikanca iznosili iz dvorana i hitno transportirali u bolnicu.

Onesviještenom boksaču na usta su stavili masku s kisikom dok su ga odnosili prema izlazu, a kako prenosi Sporting News, boksač je trenutno u induciranoj komi. ESPN piše kako su zbog teških udaraca Dayu operirali mozak. Nokaut se dogodio u posljednjoj rundi - nakon što je desnim krošeom Conwell uzdrmao Daya, lijevim ga je onesvijestio. Day je bio u nokdaunu u četvrtoj i osmoj rundi. 

Boxing: Conwell vs Day

Bio je to šok za mladog borca koji je do jedanaeste pobjede u karijeri došao na dominantan način, ali nije se ni nasmijao pobjedi jer su ozljede njegovog protivnika bile preteške. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Razgovarala sam s doktorom i rekao nam je da se Patrick nije probudio na putu do bolnice - rekla je reporterka Claudia Treojos u prijenosu DAZN-a. 

O nesreći je progovorio i promotor Anthonyja Joshue, Eddie Hearn koj ije razgovarao s promotorom boraca Louiejem DiBellom.

- Očito nije dobro. Nokautom ga je onesvijestio u zadnjoj rundi i nasreću, vrlo su ga brzo iznijeli na nosilima. Pratio sam ga u bolnicu i još je bio u nesvijesti, išao sam u bolnicu s njegovim timom i promotorima, svi molimo za njega. Ne želim spekulirati, ali mislim da mu je ekstremno loše - završio je Hearn.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Pokretanje videa...

01:47
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića