Obavijesti

Sport

Komentari 7

Budimir zabija kao Griezmann, više od Messija: A sad Real!

Budimir zabija kao Griezmann, više od Messija: A sad Real!
1

Baš mi je žao što na terenu neće biti Luke Modrića, nikada nisam zaigrao protiv njega, kaže napadač Mallorce, koji je u karijeri zabijao na Nou Campu i San Siru. Sad ide na Bernabeu...

VIDEO

Ante Budimir (28) za sada je prvo hrvatsko ime u španjolskoj Primeri. Bivši nogometaš Gorice, Intera i Lokomotive u prvih osam kola La Lige postigao je tri pogotka, koliko ih ima i Antoine Griezmann. A Budimir je u uvodu sezone zabio više od Garetha Balea, Joaa Felixa, Diega Coste, pa i Lionela Messija!

Pokretanje videa...

Navijači u Walesu 01:53

Hrvatski napadač ovog se tjedna priprema za Real Madrid, 'kraljevski klub' u subotu gostuje na stadionu kod Mallorce na njihovom Iberstaru. Mallorca priželjkuje veliko iznenađenje, a Budimir vjeruje kako i protiv najvećeg kluba današnjice može povećati svoj golgeterski konto.

- Sve je spremno, osjeti se kako nam dolazi velika utakmica. Nismo najbolje otvorili sezonu, pa se sada moramo vaditi protiv ovakvih momčadi. Real Madrid? Ma glupo je i pričati o njima, o takvoj se momčadi sve zna, ali ipak vjerujem kako ćemo subotnji dvoboj završiti pozitivnim rezultatom - kaže Ante Budimir, pa nastavlja:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uh, baš mi je žao što na terenu neće biti Luke Modrića. Nikada nisam zaigrao protiv njega, ovo mi je bila prilika da se i upoznamo. Gledao sam utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Walesa, naravno da mi nije bilo drago vidjeti kada je morao napustiti igru. Za mene je on najbolji hrvatski nogometaš svih vremena, žao mi je što ga još neću upoznati.

Biste li možda poslije utakmice i mijenjali dres s kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije?

- Gledajte, bila bi mi velika čast upoznati, pa i zaigrati protiv Luke, ali sigurno kako se ne bih zadovoljio samo time. Želim golove, želim pobjede, pa makar to bilo i protiv Reala. Dobra smo momčad, vjerujem da, s Lukom ili bez njega, imamo šanse za pozitivan rezultat.

Ante Budimir je već zabijao na Nou Campu (igrajući za Sampdoriju u prijateljskoj utakmici protiv Barcelone), pa i San Siru (za Crotone protiv Milana), no vjerujemo da bi vam gol Realu bio najdraži u karijeri.

- Tko zna, ako bih ga zabio u sudačkoj nadoknadi, još za pobjedu Mallorce, onda bi mi sigurno bio najdraži, haha. Osjećam se dobro, uživam u Mallorci, brzo sam se priviknuo na ovdašnji način života. I sada sam potpuno fokusiran na travnjak, želim se i ove subote predstaviti u dobrom svjetlu.

A kakav je taj život na Mallorci? Puno Hrvata tamo odlazi na godišnje odmore, vi pak tamo zarađujete svoj kruh...

- Na tu nemam nikakvih prigovora, Mallorca je predivno mjesto. I ovdje vam baš ništa neće nedostajati. Uostalom, cijeli svijet dolazi na Mallorcu na odmor, tako da se ovo mjesto može usporediti i s našim Jadranom koji je meni ipak najljepši za odmor od nogometa - završio je Budimir.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu