Obavijesti

Sport

Komentari 31

Kockice preplavile Budimpeštu, Bralić je počastio harmonikaša

Kockice preplavile Budimpeštu, Bralić je počastio harmonikaša
12

Kockice na šalovima, kapama, šeširima, naočalama i ostali rekviziti preplavili su centar Budimpešte i nestrpljivo se čeka da Modrić, Rakitić i društvo u 18 sati istrče na travnjak

VIDEO

Još malo ostalo je do početka kvalifikacijskog ogleda drugog kruga skupine E za Euro 2020. između Hrvatske i Mađarske. Nacionalni stadion Mađarske Groupama Arena već je odavno rasprodan i 22 tisuće ljudi pratit će susjedski okršaj dvije reprezentacije.

Naši navijači u velikom broju stižu u Budimpeštu, a njih 1500 utakmicu će gledati s tribina. Sjajna atmosfera vlada ulicama mađarskog glavnog grada već od ranog jutra, a fotoaparati hrvatskih službenih fotografa zabilježili su dio atmosfere.

POGLEDAJTE GALERIJU

Budimpešta: Okupljanje navijača uoči kvalifikacijske utakmice s Mađarskom za Europsko nogometno prvenstvo 2020. Budimpešta: Okupljanje navijača uoči kvalifikacijske utakmice s Mađarskom za Europsko nogometno prvenstvo 2020. Budimpešta: Okupljanje navijača uoči kvalifikacijske utakmice s Mađarskom za Europsko nogometno prvenstvo 2020.
11
| Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/ilustracija

Kockice na šalovima, kapama, šeširima, naočalama i ostali rekviziti preplavili su centar Budimpešte i nestrpljivo se čeka da Modrić, Rakitić i društvo u 18 sati istrče na travnjak.

- Bježite ljudi, bježite iz grada - ori se među našim navijačima koji se sjajno zabavljaju i usput vlaže grlo da ne presuši.

Među okupljenima se našao i Tomislav Bralić koji je s hrvatskim navijačima pjevao hit 'Croatio iz duše te ljubim' te je harmonikaša 'okitio' s 50 eura.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Tomislav Bralić pjeva s hrvatskim navijačima 02:33
Budimpešta: Tomislav Bralić zapjevao s navijačima i ostavio 50 eura harmonikašu

Vrijeme se uglavnom krati po kafićima i nabrijava za glasnu podršku s tribina Groupama Arene.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...