Obavijesti

Sport

Komentari 20

Budućnost bez Repeše: Dao je ostavku nakon poraza u finalu

Nakon nemilih događaja u Pioniru i velike pobjede Crvene zvezde protiv podgoričke Budućnosti (97-54) u finalu ABA lige, Jasmin Repeša nije htio davati izjave, a ubrzo je dao i ostavku

VIDEO

Jasmin Repeša više nije trener košarkaša Budućnosti. Njegova je momčad u petoj utakmici 'pregažena' u Pioniru, a u novu sezonu ABA lige Crnogorci će morati s novim trenerom.

Crnogorski mediji: Kraj ABA ludila, u Pioniru umrla košarka

Hrvatski strateg nije ostvario primarni cilj - osvajanje ABA lige i plasman u Euroligu te je to bio razlog da napusti mjesto trenera Budućnosti. Podsjetimo, sat vremena prije utakmice je nekoliko najžešćih navijača crveno bijelih, kako pišu crnogorski mediji, došlo na parket, igrali basket, pa onda i sjeli nekoliko metara od klupe gdje su se nalazili igrači Budućnosti. Sve to, očito, kako bi unijeli strah u njihove kosti, a to su očito i uspjeli.

Kaos u Beogradu! Delije napale košarkaše Budućnosti i Repešu
Kaos u Beogradu! Delije napale košarkaše Budućnosti i Repešu

Nakon nekoliko minuta zagrijavanja, ti isti navijači napali su igrače gostujuće momčadi i gađali ih sa svime što im se našlo pod rukom. Bilo je tu upaljača, kovanica, boca, a neki su čak pisali i da su bacali i cigle, no na kraju se radilo o vrećici u kojoj su se nalazile kokice. 

Repešina Budućnost oštra: Za nas ABA liga više ne postoji!

Nakon toga, igrači Budućnosti kao da su igrali 'pod kočnicom' i nisu mogli parirati superiornijem protivniku. Nakon svih događaja Repeša je odbio dati izjavu za novinare, a nije se pojavio ni na press konferenciji.

Budućnost je nekoliko sati kasnije službenim priopćenjem potvrdila ostavku. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo navijače našeg kluba, ali i cjelokupnu javnost, da je trener Jasmin Repeša podnio ostavku na čelu šefa stručnog stožera našeg kluba koju je Upravni odbor kluba prihvatio.
Tijekom prethodna 4 mjeseca, trener Repeša je vodio klub u regularnom dijelu Eurolige kao i do finala regionalnog natjecanja. Budućnost VOLI se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na suradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klupskim obavezama i želimo mu uspješan nastavak trenerske karijere. Gospodin Repeša je naglasio da je ogorčen na sva događanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida