Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kroše pa spavanje: Evo kako je Hrgović ugasio Erica Molinu

None Foto: RTL

Amerikanac je dva puta prije nokauta bio na samom rubu. Koncem prve i koncem druge runde Hrgović je slao Molinu na pod i da nije bilo zvona u oba slučaja, meč bi bio gotov puno ranije

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (10-0) sjajnim tehničkim nokautom pobijedio je bivšeg dvostrukog izazivača za svjetsku titulu Erica Molinu i obranio internacionalni WBC pojas.

TAKO JE, MAJSTORE! Sijevnula je desnica: Hrgović nokautirao Molinu u 3. rundi!

Molina je uvjerljivo najveće ime u Hrginoj dosadašnjoj karijeri i najveća pobjeda našeg boksača.

Amerikanac je dva puta prije nokauta bio na samom rubu. Koncem prve i koncem druge runde Hrgović je slao Molinu na pod i da nije bilo zvona u oba slučaja, meč bi bio gotov puno ranije.

Ipak, pobjeda u trećoj rundi nad protivnikom kao što je Eric Molina iznenadila je apsolutno sve, čak i samog Hrgovića koji je prognozirao pobjedu u šestoj ili sedmoj rundi.

Još jedna nevjerojatna izvedba našeg boksača dokazala je po tko zna koji put da Hrga pripada samom vrhu svjetskog boksa i da ćemo ga uskoro gledati u borbi za neku svjetsku titulu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Komentari (114)
  • Tyson bi u svoje vrijeme prebio obojicu za 15 sekundi. Ovo je smijesan boks

    7. 12. 2019,   19:44
  • Još se čekaju ostvarenja proročanstava boksačkih znalaca kako će Hrgovića svaki idući prebiti ko budalu. A čovjek nokautira bez znoja jednog za drugim. Štrca po njima kao da nema sutra. I ne planira stati.

    7. 12. 2019,   20:10
  • samo tako dalje

    7. 12. 2019,   19:41