Obavijesti

Sport

Komentari 3

Buntić vodio Szeged do slavlja, Flensburgu drama u Bjelorusiji

Buntić vodio Szeged do slavlja, Flensburgu drama u Bjelorusiji
1

Hrvatski rukometaš Denis Buntić zabio je tri gola, dok se Sandro Obranović i Alen Blažević nisu upisali među strijelce u pobjedi Pick Szegeda nad Bjerringbro-Silkeborgom

VIDEO

Rukometaši Pick Szegeda pobijedili su u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na gostovanju danski Bjerringbro-Silkeborg 26-24 uz tri gola hrvatskog rukometaša Denisa Buntića.

Danci su odigrali odlično prvo poluvrijeme nakon kojeg su vodili pet golova razlike (13-8), no Szeged je u nastavku okrenuo rezultat. Mađari su drugi dio utakmice dobili 18-11 pobijedivši na koncu s dva gola razlike.

Pick Szeged su do pobjede predvodili Zsolt Balogh sa šest golova, Sergej Gorbok s pet, te Jonas Kallman i Stas Skube s po četiri gola. Hrvatski rukometaš Denis Buntić zabio je tri gola, dok se Sandro Obranović i Alen Blažević nisu upisali među strijelce. U redovima danskog sastava najefikasniji su bili Nikolaj Markussen s osam golova, te Nikolaj Oris Nielsen s pet pogodaka.

Uzvratni susret je 2. travnja u Szegedu.

Montpellier je pobijedio Vive Tauron Kielce 33-28. Gosti su na odmor otišli s dva gola prednosti (16-14), no Francuzi su na krilima Slovenca Jurea Dolenca i Španjolca Diega Simoneta u nastavku okrenuli rezultat.

Dolenc i Simonet su zabili po osam golova, dok je Ludovic Fabregas zabio šest golova. U redovima poljskog sastava najefikasniji u bili Karol Bielicki sa šest, Julen Aguinagalde s pet, te Tobias Reichmann i Krzysztof Lijewski sa po četiri gola. Hrvatski reprezentativac Manuel Štrlek zabio je dva gola. U sastavu je bio i Filip Ivić.

Uzvrat je 2. travnja u Kielceu.

Gostujuću pobjedu ostvario je i njemački Flensburg-Handewitt koji je u Brestu porazio bjeloruski Meškov 26-25. Njemački sastav su do pobjede predvodili Lase Swan s pet, te Rasmus Lauge Schmidt, Hampus Wanne, Holger Glandorf i Anders Eggert Magnussen sa po četiri gola. 

U redovima Meškova najefikasniji su bili Danis Kristopans s pet, te Rastko Stojkovski i Siarhej Šilovič sa po četiri gola. Ljubo Vukić nije se upisao među strijelce, dok je Ivan Pešić sakupio 14 obrana.

Uzvratni susret je 2. travnja u Flensburgu.

U subotu je Veszprem u Areni pobijedio PPD Zagreb 23-22, dok su Nantes i PSG odigrali 26-26. U srijedu je RN Lowen na gostovanju pobijedio Kiel 25-24.

Dodajmo kako su Barcelona i Vardar izborili direktan plasman u četvrtfinale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...