Obavijesti

Sport

Komentari 61

Burić: Crveni je smiješan, ali sami smo krivi za ovaj poraz

Burić: Crveni je smiješan, ali sami smo krivi za ovaj poraz
1

Mislim da smo danas sami sebe pobijedili. Neshvatljivo mi je da takve greške radimo. To je umjetnost da nismo iz naših šansi dali gol, rekao je nakon utakmice trener Hajduka Damir Burić

VIDEO

Hajduk je u Koprivnicu stigao po tri boda i odlazak na vrh ljestvice, no kući se vraća praznih ruku. 

-  Mislim da smo danas sami sebe pobijedili. Neshvatljivo mi je da takve greške radimo. To je umjetnost da iz ovoliko naših šansi nismo uspjeli zabiti gol i povesti. Moramo još raditi, popraviti koncentraciju i završnicu. Bile su i neke čudne odluke danas, borili smo se protiv svega, ali danas idemo praznih ruku kući, što je meni neshvatljivo - rekao je Damir Burić.

Susret je obilježio Marin Jakoliš koji je udario u glavu Međimoreca i dobio crveni karton. Pokušavao je Jakoliš razgovarati sa sucem, objašnjavao mu je nešto, no Matoc se nije dao. 

- Mislim da je bilo smiješno što je Jakoliš dobio crveni karton. Mi smo imali puno takvih situacija koje se ne sude, malo mi je sve to bilo čudno danas. No, da smo bili pravi, pobijedili bismo. Pođimo prije svega od nas, protivnik nije stvorio šanse da zabije dva gola.

I tu je Burić u pravu. Treba početi od sebe i analizirati pogreške koje su dovele do poraza. Jer, u prve tri utakmice Hajduk je igrao dobro, igrao je dobro i u Koprivnici, no dekoncentracija u napadu, pa i poigravanje Caktaša, razlozi su zašto Hajduk nije vodio već na poluvremenu.

- Mi smo ti koji dominiramo i stvaramo velik broj prilika, ali danas iz tih silnih prilika nismo uspjeli zabiti i povesti. Prvi gol - dogodi se, penal - dogodi se. To razumijem. Protivnik nam nije stvorio neke šanse, imali smo dominaciju. Jako sam razočaran, imali smo priliku pokloniti navijačima pobjedu. Došli su u velikom broju i stvarno mi je žao zbog propuštenih prilika, trebali smo pobijediti.

Burić je u 54. minuti napravio dvostruku izmjenu, iz igre je povukao Jradija i Simića, a uveo Jakoliša i Svatoka. Zbog uvođenja Jakoliša, sigurno žali, što je sa Svatokom?

- Morali smo ostati jedan na jedan s Krstanovićem i Ejupijem, trebao nam je igrač bez žutog kartona na širokom prostoru. Simić je već imao žuti karton i bojao sam se crvenog. A to što je minutu kasnije isključen igrač, mislim da je to bilo sve samo ne isključenje - zaključio je Burić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka