Obavijesti

Sport

Komentari 29

Burić: Htjeli smo igrati baš kao Dinamo u prvom poluvremenu

Burić: Htjeli smo igrati baš kao Dinamo u prvom poluvremenu
2

Trener Hajduka Damir Burić raduje se pobjedi u derbiju 7. kola 1. HNL odigranog pred 30.000 navijača na splitskom Poljudu. 'Ovo su lijepi momenti koje dajemo našim najvjernijim navijačima...'

VIDEO

Radostan  je Damir Burić, a kako ne bi bio. Nakon tri godine pobijedio je najveće rivale otkad je Hajduka - zagrebački Dinamo. Skinuli su Splićani goste iz Zagreba s trona tablice 1. HNL i oduševili prepun Poljud, no nije se u prvome dijelu činilo da će to uspjeti. 

- Naš je plan bio igrati ono što je Dinamo igrao u prvom dijelu - priznao je Damir Burić. 

- Znam da Dinamo ima veliku kvalitetu, ali smo mi našli neke puteve kako ih proći. Kada gledamo drugo poluvrijeme, mislim da smo bili jako dobri  - govori trener Splićana pa dodaje: 

- Da se razumijemo, mi smo vidjeli kakvi smo bili u prvom poluvremenu. Moramo naći neku zlatnu sredinu u svemu tome kako bismo uspješno nastavili prvenstvo, a sigurno poraditi na onome što se događalo u prvom dijelu - smatra Burić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Split: HNK Hajduk i GNK Dinamo u okršaju 7. kola Prve HNL na Poljudu

- Pored jednog vrlo jakog Dinama smo izborili pobjedu i veselimo joj se - zadovoljno kaže trener nove momčadi s vrha HNL-a. 

- Ovo su lijepi momenti. Ova pobjeda ide svim onim vjernim navijačima Hajduka koji su patili, koji su išli tužni iz Osijeka. Kao momčad im posvećujemo ovu pobjedu, zajedno smo guštali - rekao je strateg "bile" klupe i nastavio:

- Dali smo sve od sebe, nadam se da će nas ovo sad držati duže vrijeme. Pobijedili smo protivnika, koji je na velikom nivou. Raduje me što je odlučio Jradi. Borili su se hajdučki, ali u pobjedi se ne uzvisi, u porazu ne ponizi.

U nastavku je Hajduk promijenio formaciju.

- Mi nemamo zvijezda, naša zvijezda je momčad. Teško je bilo protiv ovakvog Dinama. Kapa dolje mojim igračima na onom što su pokazali u drugom poluvremenu - kaže Burić.

Uskoro završava prijelazni rok.

- Nadam se da ćemo imati sreće i dovesti još neka pojačanja do kraja prijelaznog roka - rekao je Burić i još se jednom osvrnuno na derbi i prvenstvo. Odgovorio na pitanje može li se Hajduk boriti za naslov.- Ovako je slađe pobijediti. Nama je najvažniji svaki bod. Mi gledamo od utakmice, ovo je maraton od 36 kilometara. Sad dolaze polako grčevi, puno je kilometara ispred nas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)