Obavijesti

Sport

Komentari 106

Hajduk nakon muke pobijedio u Petrinji, Inter u Poreču zabio 7

Hajduk nakon muke pobijedio  u Petrinji, Inter u Poreču zabio 7
10

Nakon dobrog otpora domaćina u Petrinji, Hajduk je ipak uspio golom u 90. minuti potvrditi prolaz u osminu finala Kupa. Inter se raspucao protiv Jadrana (7-3), dok je Istra prošla nakon produžetaka u Kurilovcu (3-2)

VIDEO

Damir Burić promiješao je momčad, ali na kraju ga to nije koštalo u Petrinji. Hajduk je bio bolji većinu utakmice, ali imali su i domaći nekoliko prilika koje nisu iskoristili, odnosno vrhunski ih je obranio golman Ljubić, a golom u 90. minuti potvrdili su 'bili' prolaz u osminu finala Kupa (2-0). 

Dobro su otvorili Hajdukovci i pritisnuli Mladost, ali Kovačević nije imao previše posla na golu Petrinjaca. Sve do 33. minute kad je izvana opalio Vušković, golman Mladosti odbio je loptu nedaleko gola, natrčao je Kalik i zabio za 1-0 u 33. minuti. Na odmor se otišlo s prednosti gostiju.

U nastavku su nogometaši Mladosti preuzeli rizik i krenuli prema naprijed, a to im se umalo isplatilo u 75. minuti. Nekoliko trenutaka prije toga veliku je priliku promašio Lovrić, a zatim je Ljubić odlično obranio dva šuta domaćih s ruba peterca. Do kraja susreta 'bili' su iz kontre uspjeli slomiti Mladost te je Jairo u 90. poentirao za 2-0.

Inter pak je imao pravi 'vlak smrti' u Poreču. Poveli su Toplakovi u 23. minuti, ali Jadran se vraća u 31. Pred sam kraj poluvremena Inter je zabio za 2-1 na odmoru. A onda slijedi golijada u drugom poluvremenu. Odmah su zabili 'žuti' za 3-1, pa u 51. otišli i na 4-1. Ali, to nije bilo sve. Domaći su se u šest minuta vratili u utakmicu te je u 59. minuti na semaforu stajalo 5-3 za Inter. 

Poreč: Utakmica šesnaestine finala kupa Hrvatske, Jadran Poreč - Inter Zaprešić

No, Toplakove trupe su u posljednjih pola sata utakmice uspjele zabiti tri gola te tako potvrditi plasman u osminu finala Kupa (7-3).

U ostalim utakmicama Bijelo Brdo je kod kuće izbacilo Cibaliju (1-0) koja je od 18. minute igrala bez Andreja Kerića. Opatija je s 3-1 bila bolja od Novigrada, a Šibenik je bez problema nadigrao Slavoniju u Požegi sa 5-1. Tri su utakmice otišle u produžetke i to ona u Kurilovcu gdje su domaći remizirali s Istranima (2-2), Zagori gdje je gostovao Zadar (1-1) te u Belišću koje je ugostilo Split

Sve tri utakmice odlučene su u produžecima. Istra je s 3-2 bila bolja od Kurilovca, a Zadar je s 2-1 dobio Zagoru. Najzanimljivije je bilo u Belišću gdje je Split poveo 1-0 pa ostao s igračem manje, a domaći su do kraja drugog produžetka uspjeli zabiti tri gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom