Obavijesti

Sport

Komentari 19

Ništa od revanša s Diazom: C. McGregor otišao u mirovinu?

Ništa od revanša s Diazom: C. McGregor otišao u mirovinu?
1

UFC-ov predsjednik Dana White u utorak je najavio da prvak pero kategorije Conor McGregor neće nastupati u glavnoj borbi večeri na UFC-u 200 protiv Natea Diaza 9. srpnja, objavio je UFC

VIDEO

Conor McGregor iznenadio je MMA svijet kada je u utorak navečer Tweetao da odlazi u mirovinu. Predsjednik UFC-a Dana White službeno je rekao kako Conor McGregor neće nastupati na UFC-u 200 gdje je trebao odraditi revanš protiv Natea Diaza, koji ga je pobijedio gušenjem u prošlom meču.

- Odlučio sam umiroviti se mlad. Hvala i vidimo se poslije - objavio je McGregor na svojem Twitter profilu.

UFC sada užurbano traga za borcima koji će popuniti rupu glavne borbe večeri na UFC-u 200 u Las Vegasu, a sam Dana White kaže kako McGregor neće nastupati zbog neposlušnosti. Naime, irski borac je odbio sudjelovati na press konferenciji uoči borbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Još uvijek imamo dobar odnos s Conorom. Poštujem ga kao borca i sviđa mi se kao osoba. Ali ne možeš samoincijativno odlučiti i ne pojaviti se na ovakvim stvarima. Moraš biti tamo - rekao je prvi čovjek UFC-a.

Ne zna se je li Conor McGregor zaista napustio UFC, no zna se da, barem za sad, revanša između njega i Natea Diaza neće biti. UFC je službeno objavio:

- UFC-ov predsjednik Dana White u utorak je najavio da prvak pero kategorije Conor McGregor neće nastupati u glavnoj borbi večeri na UFC-u 200 protiv Natea Diaza 9. srpnja. White je otkrio kako je odluka donesena nakon što je McGregor obavijestio UFC da neće sudjelovati u promociji borbe, koja uključuje fotografiranje i press konferencije. UFC radi na sastavljanju novog Main eventa. Ostali susreti uključuju i dvije borbe za naslov - onu između Josea Alda i Frankieja Edgara za privremeni pojas pero kategorije te Mieshe Tate i Amande Nunes za pojas bantam kategorije.

Diaz se narugao

Poznato je "neprijateljsko" okruženje između McGregora i Diaza. Amerikanac je jedini čovjek koji je pobijedio McGregora u UFC-u, a trash talka, u njihovu slučaju, ne nedostaje. Tako je Daiz iskoristio priliku čim je saznao da je McGregor "otišao u mirovinu".

- Pretpostavljam da sam svoj posao obavio. I ja idem u mirovinu - napisao je na Twitteru Diaz.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida