Obavijesti

Sport

Komentari 32

Pjaca: Danas smo ušli u ritam; Čačić: Dobro smo se rastrčali...

Pjaca: Danas smo ušli u ritam; Čačić: Dobro smo se rastrčali...
2

Dobro smo se rastrčali. Bili smo efikasni i to me raduje. U iduća četiri dana ćemo se koncentrirati na pripreme za utakmicu protiv Turske, rekao je nakon utakmice protiv Segeste Ante Čačić

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija gostovala je na 110. rođendanu najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba Segeste. Vatreni su slavili 8-1, a izbornik Ante Čačić dao je prve impresije nakon utakmice.

- Veliko mi je zadovoljstvo i čast da možemo obilježiti 110. godišnjicu postojanja najstarijeg hrvatskog kluba. Koliko god utakmica bila slavljenička, poslužila je da se na najbolji mogući način pripremimo za Tursku - izjavio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić. 

- Dobro smo se rastrčali. Bili smo efikasni i to me raduje. U iduća četiri dana ćemo se koncentrirati na pripreme za utakmicu protiv Turske. Moramo učiniti sve da budemo na visokom nivou kako bismo bili pravi protiv Turske.

Poslije utakmice svoje mišljenje je ponudio i Marko Pjaca.

- Dosta nam je bitna bila ova utakmica da uđemo u ritam, da se uigramo i postignemo pogotke kojima ćemo još dobiti na sigurnosti. Mislim da smo to dobro odradili i upisali visoku pobjedu. Prva je utakmica u kvalifikacijama jako važna i sigurno će nam biti teško, ali nadam se da će rezultat biti jednako dobar kao na Europskom prvenstvu. Znamo otkud nam prijeti opasnost - rekao je Pjaca.

Branič Domagoj Vida nadovezao na razmišljanja svog reprezentativnog kolege.

- Nije bitan konačan rezultat protiv Segeste, bitno je bilo odraditi ovu utakmicu kao malo jači trening. Hvala navijačima koji su došli na uistinu lijepom dočeku, a Segesti želimo sve najbolje u budućnosti. Nama je sada najvažnija utakmica s Turskom na otvaranju kvalifikacija i dat ćemo sve od sebe. Idemo po tri boda - izjavio je Vida.

Jedan je pogodak u drugom dijelu postigao i napadač Duje Čop.

- Najvažnije je da smo obradovali ove ljude u Sisku i da su mogli uživati u svojim idolima i najvećim zvijezdama Hrvatske, te da se nitko nije ozlijedio. Sve ostalo je bila trening-utakmica koja će nam dobro doći. Nama je svaki trening dokazivanje, svi se bore za mjesto, a lijepo je i da je Segesta postigla jedan gol da im ostane u sjećanju - završio je.

Strijelac počasnog gola Segeste bio je Luka Kožić, koji će tako cijeli život pamtiti kako je zatresao mrežu Vatrenih.

- Idem na Ekonomski fakultet, sada nakon što sam završio ekonomsku školu, i treniram u Segesti. Osjećaj je nevjerojatan, nikada nisam mogao ni zamisliti nešto ovakvo. Nisam niti sanjao - poručio je.

Hrvatska protiv velikog rivala igra kvalifikacijsku utakmicu za SP u Rusiji u ponedjeljak 5. rujna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija