Obavijesti

Sport

Komentari 84

Čačić o bojkotu Armade: Svaki Hrvat voli svoju reprezentaciju

Čačić o bojkotu Armade: Svaki Hrvat voli svoju reprezentaciju
5

Nisam očekivao da ću doći do stotke. Nadam se da će mi utakmica protiv Finske ostati u lijepom sjećanju. Znamo što trebamo napraviti da bismo otišli na SP u Rusiju, rekao je Luka Modrić

VIDEO

Kao izbornik nigdje nisam doživio da nismo imali atmosferu. Dobro, osim na utakmicama na kojima nije bilo navijača. Na svakoj na kojoj je bilo, zdušno su navijali, rekao je Ante Čačić. 

Armada je za petak i utakmicu protiv Finske na Rujevici (20.45) najavila bojkot. 

- Od ponosa i slave hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Armada nikad neće podržati ovakvu odnarođenu reprezentaciju. Nećemo doći, nećemo ni navijati - poruka je navijača Rijeke.

- Hrvatski čovjek voli hrvatsku reprezentaciju, a reprezentacija s ovakvim igračima je na diku i ponos svih nas - rekao je Čačić pa se vratio na utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
hrvatska

Nas se pita

- Čeka nas zahtjevna utakmica  u kojoj se tri boda nameću kao imperativ i krucijalni su za naše ciljeve. Protiv sebe imamo momčad koja ima čvrsti obrambeni gard, koja i kad gubi, gubi tijesno. Pobijedili su posljednje dvije utakmice što znači da su u pozitivnom tonusu, ali držim da će biti ključno kakvi ćemo mi biti. Ne dvojim da smo svjesni da je ispred nas zadnje okupljanje koje rješava hoćemo li vidjeti Svjetsko prvenstvo gdje nam je i mjesto, a uočio sam kod igrača mobilno stanje, svjesni su trenutka - kaže izbornik i nastavlja:

- Nas se pita, ide nam naruku što u ovom trenutku, kada je puno kiše palo, igramo na Rujevici, gdje će nam travnjak odgovarati jer će nas gosti dočekati u gustoj formaciji na svojoj polovici. Finska će sigurno čekati našu nestrpljivost, pogrešku i zbog toga moramo biti koncentrirani i agresivni - dodaje izbornik, uz kojeg je na presici dan uoči utakmice bio kapetan Luka Modrić.

Modrić: Nadam se da će mi ova utakmica ostati u lijepom sjećanju

Utakmica protiv Finske za Luku će biti nešto posebno.

- Najprije rođenje kćeri pa stoti nastup za Hrvatsku. To me čini sretnim i ponosnim. Da budem iskren, nisam očekivao da ću doći do te brojke, san mi je bio samo nastupiti za reprezentaciju. Ovo je velika čast i nešto što me ispunjava ogromnim ponosom. Nadam se da ćemo ovaj tjedan zaokružiti na najbolji mogući način i da će mi ova utakmica ostati u lijepom sjećanju - rekao je Luka.

- Svjesni smo u kakvoj se situaciji nalazimo. Rekao sam neke stvari nakon utakmice u Turskoj, kod toga i dalje stojim, a ne bih želio ulaziti u neke dublje analize i zašto je moj osjećaj takav. Važno je da smo između sebe razgovarali, pojedinačno i kao momčad. Svjesni smo očekivanja, znamo što nam je činiti ako želimo na Svjetsko prvenstvo. Vjerujem da ćemo protiv Finske i Ukrajine biti u pravom izdanju, da ćemo odigrati dvije muške, borbene utakmice i vjerujem u najbolji mogući ishod. Morat ćemo biti koncentriraniji i igrati puno bolje da odemo tamo gdje nam je mjesto. Ipak, to ništa ne znači ako na travnjaku ne prikažemo igru koju moramo pružiti - dodao je Modrić.

hrvatska
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka