Obavijesti

Sport

Komentari 216

Čačić: Što će nam Klasnić? Pa ne idemo osvojiti Ligu prvaka

Čačić: Što će nam Klasnić? Pa ne idemo osvojiti Ligu prvaka
3

Imamo Čopa, Rukavinu, Beqiraja i Krstanovića. S Klasnićem nećemo ništa dobiti u Ligi prvaka. Uopće nam ne treba, rekao je Dinamov trener Ante Čačić na "presici"

VIDEO

Iako su braća Mamić namjeravala pregovarati o dolasku Ivana Klasnića u Dinamo, Ante Čačić uštedio im je putne troškove.

- Klasnić nam nije potreban, uopće mi ne treba. Imamo Čopa, Rukavinu, Beqiraja i Krstanovića. S Klasnićem nećemo ništa dobiti u Ligi prvaka, uostalom, ne ulazimo u Ligu prvaka da bismo bili prvaci Europe. On je odličan igrač, ali ne vidim potrebu da dolazi u Dinamo - rekao je Čačić.

No prije, kako kažu Dinamovi igrači, ulaska u Ligu prvaka, "modri" će morati odraditi gradski derbi. 

- Iako ljestvica sugerira da smo apsolutni favoriti, jako se bojim. Ta nam utakmica dolazi kao "sendvič" između dvije jako važne utakmice. Nikad lagano nismo izlazili s njima na kraj. To što imaju nula bodova ništa ne govori - rekao je Ante i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Veseli me što Zagreb nije promijenio trenera, to je napredak, jer kod nas je prvi na meti trener. Uvjeren sam da će Zagreb i sljedeće sezone igrati Prvu HNL. Ali mi imamo osam pobjeda zaredom i očekujemo devetu - dodao je Čačić i rekao kako će biti nekih promjena u momčadi.

Pola sata mogao bi dobiti Ivan Krstanović, a "modri" trener mogao bi odmarati neke igrače uoči uzvrata 4. pretkola Lige prvaka protiv Maribora u Sloveniji.

Čitatelji se ne slažu s Čačićem

U našoj anketi u nepuna dva sata oko 1000 čitatelja odgovorilo je na pitanje bi li Klasnić bio pojačanje za Dinamo. Njih čak 90 posto (950) odgovorilo je da bi bivši hrvatski reprezentativac bio pravo pojačanje za "modre".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 216
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića