Obavijesti

Sport

Komentari 110

Pašalić ponovno zabio! Anketa: Treba li ga Ante Čačić pozvati?

Pašalić ponovno zabio! Anketa: Treba li ga Ante Čačić pozvati?
1

Milan se raspucao protiv Palerma, zabio je četiri komada u pobjedi 4-0. Jedan gol bio je djelo Marija Pašalića. Hrvatski veznjak pokazuje odlična izdanja u dresu "rossonera"

VIDEO

Mario Pašalić drugi vikend zaredom trese mreže na "čizmi"! Hrvatski veznjak bio je strijelac u nedjeljnom prvenstvenom ogledu Milana protiv Palerma na San Siru, koji je završio s visokih 4-0 za milansku momčad.

Španjolac Suso u 19. minuti ubacio je s desnog boka na drugu stativu gdje se Pašalić snašao "inzaghijevski" i iz blizine nekako gurnuo loptu u mrežu. Bio je to gol za 2-0, nakon što je Suso u šestoj minuti zabio vodeći gol za "rossonere".

Pašaliću je to četvrti gol za milanske 'crno-crvene'. Prvijenac je postigao Crotoneu u pobjedi 2-1, a u strijelce se upisao i kod Bologne (1-0) te Pescare (1-1). Osim toga, zabio je pobjedonosni gol u raspucavanju s bijele točke u Superkupu protiv Juventusa.

Samo minutu poslije gola Pašalić je zbog oštrog starta dobio peti žuti karton u sezoni koji ga izbacuje iz konkurencije za Derby della Madonnina protiv Intera na Veliku subotu (12:30 sati).

Carlos Bacca povisio je prednost domaćina na 3-0 u 37. minuti na dodavanje Davidea Calabrije. Za 4-0 krasan gol zabio je Gerard Deulofeu...

Nova reprezentativna akcija je krajem svibnja u Los Angelesu protiv Meksika, a potom slijedi kvalifikacijska utakmica za SP protiv Islanda. Vidjet ćemo hoće li Mario konačno zadobiti povjerenje hrvatskog izbornika Ante Čačića, za Ukrajinu mu je stigao pretpoziv.

 

Od ostalih utakmica Inter je šokantno izgubio na gostovanju od 17-plasiranog Crotonea 2-1 i tako prepustio Milanu 'pole position' u utrci za Europu iduće sezone. Strijelci su bili Falcinelli (19', 22') za Crotone i D'Ambrosio (65') za Inter.

Sampdoria je u terminu od 12.30 sati remizirala na Luigi Ferrarisu s Fiorentinom 2-2 (Fernandes 5', Alvarez 71'/ Rodriguez 60', Babacar 89'), Bologna je na Renato Dall'Ari stradala 3-0 od Rome (Fazio 26', Salah 41', Džeko 75'), Torino je na Sardiniji stigao do pobjede protiv Cagliarija 3-2 (Ljajić 33', Belotti 39', Acquah 54'/ Borriello 19', Han Kwang 90+5'), a Udinese je u Udinama razbio Genou 3-0 (De Paul 20', Zapata 31', Rubinho (ag) 49').

Od 20.45 sati igrao se veliki derbi Lazija i Napolija. Napoli je pokazao da je uz Juventus i Romu jedina momčad vrijedna prva tri mjesta Serie A koja vode u Ligu prvaka. Momčad Maurizija Sarrija slavila je 3-0 na Olimpicu golovima Callejona (25') i Insignea (51', 90+2'). Ivan Strinić igrao je cijelu utakmicu dok je Marko Rog priliku dobio u nastavku od 79. minute zamijenivši Mareka Hamšika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu