Obavijesti

Sport

Komentari 3

Cadena Ser o D. Šukeru: Velikan ubojite ljevice...

Cadena Ser o D. Šukeru: Velikan ubojite ljevice...
5

Internetsko izdanje popularne španjolske radio postaje u svojoj rubrici posvećenoj legendarnim sportašima donosi priču o Davoru Šukeru

VIDEO

Bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca naziva se “božanstvenom ljevicom”, te se navodi da je “Hrvat razveseljavao mnoštvo obožavatelja Seville i Real Madrida”, te da je bio “najbolji strijelac Svjetskog nogometnog prvenstva 1998.godine.”
“Postigao je mnogo golova i bio je jedan od najboljih ljevonogih nogometaša unazad nekoliko godina. Isijavao je talentom i tehnikom, a sada je posvećen radu u svojoj nogometnoj akademiji”, hvali Šukera Cadena Ser i nastavlja opisivanjem njegova nogometnog puta, pritom podsjećajući na dolazak rata koji je Osječanina usmjerio iz zagrebačkog Dinama u Sevillu.
“Došao je relativno nepoznat navijačima, no vrlo je brzo postao Sukerman”, piše Cadena Ser, te evocira Šukerove uspomene iz “kraljevskog kluba”.
- Ondje sam proveo najljepše dane u karijeri. Živio sam u najboljem gradu, igrao u najboljem klubu i sve svoje uspjehe uglavnom sam ostvario s Realom - citira se legendarna hrvatska “devetka”, te se dodaje da je Šuker “postao istinski idol Hrvata nakon osvajanja bronce na SP-u u Francuskoj, čemu se velik dio zasluga mora pripisati njegovih šest pogodaka”.
- Mnogo je slavnih igrača koji nisu osvojili Zlatnu kopačku. Osvojili smo treće mjesto, a ja sam se osjećao kao svjetski prvak. Iako, mijenjao bih svoju nagradu za zlato u Francuskoj - podsjeća se Šuker.
Nekoliko riječi posvećeno je i Šukerovoj tadašnjoj ljubavi Ani Obregon, ali i manje svijetlim stvarima iz njegove karijere vezanim uz suradnju s ubijenim menadžerom Dinom Pokrovcem, “čovjekom koji je surađivao sa zagrebačkim podzemljem”, nakon čega je i Šuker završio na policijskom ispitivanju.
“Investicije i nogometna škola Šukerova su sadašnjica. Vodi akademiju i pomaže španjolskim grupacijama pri kupnji nekretnina diljem Dalmacije”, završava Cadena opširno, prepuno pohvala, upoznavanje publike s hrvatskom nogometnom legendom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu