Obavijesti

Sport

Komentari 12

Cafu prvi put nakon smrti sina: Zovem prijatelje i samo plačem

Cafu prvi put nakon smrti sina: Zovem prijatelje i samo plačem
1

Legendarni brazilski nogometaš Cafu (49) prvi put je izašao u javnost dva mjeseca nakon velike tragedije. Naime, na utakmici s prijateljima pozlilo je njegovom sinu (30) koji je kasnije preminuo u bolnici...

VIDEO

Imali smo zakazanu utakmicu s prijateljima. Igrali smo s prijateljima pet na pet, a Danilo je bio u istoj ekipi kao i ja. Na pauzi je izašao, a ja sam nastavio igrati i tri minute kasnije primijetio da se nešto događa pored terena. Izašao sam vidjeti što je u pitanju i vidio sam sina kako leži na travi, započeo je Cafu (49) svoju ispovijest o velikoj tragediji za Record. 

Legendarni Brazilac je prije dva mjeseca morao pokopati sina Danila (30) nakon što je ovaj iznenada preminuo na jednom običnom popodnevnom haklu s prijateljima. Prema pisanju brazilskih medija, radilo se o srčanom udaru. Velik je to životni šok za svakog roditelja, a Cafu je nakon dva mjeseca prvi put progovorio o teškim trenutcima.

Cafu

- Uspaničio sam se jer je i ranije imao problema sa srcem. Pozvali smo hitnu pomoć i rekli su da stižu za deset minuta. Znao sam da ne možemo čekati, stavio sam ga u automobil i za pet minuta smo bili u bolnici. Stanje mu se pogoršalo, liječnici su ga pokušali oživjeti na puno načina - rekao je Brazilac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Liječnici su pokušavali sve, ali nije mu bilo spasa. Jedno bezazleno popodne pretvorilo se u katastrofu.

- Nakon sat i pol borbe pozvali su me nasamo, a ja sam rekao: Ne morate mi ništa reći, znam. Nakon toga sam ustao, zaplakao i molio Boga da mi ne uzme dijete - rekao je Cafu i prisjetio se pokopa:

'Plač je jedino što izlazi iz mene'

- Pokopati dijete je nešto što nikom ne želim. Svakih pet dana mu idem na grob i još uvijek ne mogu shvatiti što se dogodilo. Nisam još skupio hrabrosti da uđem u njegovu sobu. Više ne idem ni na teren gdje se sve dogodilo. Ne mogu vam objasniti kakav je to osjećaj dok bacaš zemlju na lijes vlastitog sina, znajući da se on više nikada neće vratiti.

Prošla su dva mjeseca od tragedije, a Cafu je neutješan. Njegov život je u jednom trenutku izgubio smisao.

- - Plačem dok vozim. Pozovem prijatelje samo da se isplačem. Plačem, plačem i plačem. Plač je jedino što izlazi iz mene - zaključio je legendarni Brazilac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka