Obavijesti

Sport

Komentari 21

Cain je spreman za povratak u oktogon, čeka se potez UFC-a

Cain je spreman za povratak u oktogon, čeka se potez UFC-a
1

UFC-ova teška kategorija mogla bi dobiti pozitivno osvježenje jer je Cain Velasquez spreman za nove izazove u oktogonu rekao je dugogodišnji sparing partner meksičkog borca Josh Thomson

VIDEO

Meksički ratnik mogao bi uzdrmati tešku kategoriju UFC-a. Cain Velasquez spreman je za povratak u oktogon nakon dvije godine izbivanja. Dugogodišnji Cainov sparing partner i bivši Strikeforceov prvak Josh Thomson rekao je to u intervjuu za portal BJPenn.

- Cain je spreman za jake treninge i nove borbe. Samo mislim kako UFC radi protiv njega, znate, govorim o odnosu s njim i agentom - prebacio je odgovornost na organizaciju.

Povratak Meksikanca donio bi nova uzbuđenja među teškaše, a Thomson smatra kako bi Caina na putu prema vrhu mogao ugroziti jedino Stipe Miočić.

- Teška kategorija u ovom trenutku nema preveliku kvalitetu. Jedini borac koji bi mu mogao raditi probleme je Stipe Miočić. Ostali nisu na toj razini. Volio bih da se Velasquez ponovno bori s Fabriciom Werdumom, ali to je nemoguće zbog Werdumovog doping skandala. tako da su to samo Daniel Cormier i Stipe Miočić, a realno, Cain se neće boriti protiv DC-a - jasan je Thomson. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zaključio je kako je UFC-u potreban još neko tko će se moći dobro prodavati, a za meksičko tržište to je svakako Velasquez.

- Slijedi borba Cormiera i Lewisa na UFC-u 230, a onda na red dolazi Brock Lesnar. Ako DC pobijedi u obje borbe ili će se oprostiti ili će po treći put ići na Jona Jonesa. UFC je znao kako im se raspada meč Poirier vs. Diaz, još je i Rockhold mogao odustati pa su morali nekome dati mnogo novca za borbu, a idealni kandidati su bili Lewis i Cormier. Tako da Cormier neće biti tu još dugo, a ima već poznate moguće protivnike. Zato teškoj kategoriji treba netko poput Velasqueza jer se teškaši uvijek dobro prodaju. Posebno netko kao što je Cain Velasquez iza kojeg stoji čitavo meksičko tržište.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta