Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čakovec dočekao junaka: 'Želim se udati za tebe...'

None Foto: Tomislav Miletić 10

Tu je poruku Filipu Udi poslala jedna nepoznata obožavateljica na transparentu kojim su njegovi Čakovčani dočekali svog srebrnog olimpijca

Dosta mi je već bilo loše hrane i Pekinga. Jedva sam čekao svoj grad i maminu hranu, izjavio je Filip Ude kojeg je na Trgu republike u Čakovcu dočekalo nekoliko tisuća oduševljenih građana.
"Fićo majstore", "Pogledaj me, ljepotane", "Želim se udati za tebe", samo su neke od poruka hrvatskom heroju nakon povratka s Olimpijskih igara. Većina je imala isprintane majce sa Filipovom slikom iz Pekinga...
- Danas sam najponosniji Medžimurac. Zahvalio bih se svim prisutnima, ali i trenerima koji su me trpili ovih 15 godina. Nadam se da će me trpiti još barem 10 godina, izjavio je Filip i potom otpjevao staru medžimursku pjesmu presretnom mnoštvu.
- Obećavamo da ćemo Filipu riješiti stambeno pitanje, rekao je Josip Posavec, međimurski župan i pobrao ovacije Čakovčana.
Filipova majka Miljenka presretna je što joj se sin napokon vratio. Prije dočeka otišla je na šišanje, pa je sina dočekala s novom frizurom. O Filipovom pothvatu zna reći da bolje jaše konja od Johna Waynea.
Povorka s Filipom, u kojoj su bili mažuretkinje i konjanici krenula je od gimnastičke dvorane Macanov dom prema Trgu, a poslije fešte u Čakovcu Filip je limuzinom otišao do Nedelišća. Tamo je pred novom gimnastičkom dvoranom Aton nastavljena veselica.

Komentari (4)
  • odma ga sponzoruse vataju... ma svaka cast filipe, svaka ti dala

    21. 8. 2008,   18:57
  • bolje da ga sad sponzori vataju!mali se dokazao!

    21. 8. 2008,   19:41
  • Ovakvi dočeci se mogu doživjeti samo u manjim mjestima.Gdje svi cijene svakoga i svi su ponosni što je baš njihov sugrađanin najbolji.Da je netko iz Zagreba,Splita.... osvojio takvo nešto ne bi došlo ni 5 ljudi.Sramota,što drugo reći. Naravno čestitam našim olimpijcima na 3 osvojene medalje.Ma ni medalje nisu važne,kolko je važno da su olimpijadu napustili sretni i zadovoljni sa onim što su pokazali.Zadovoljni sa svojom predstavom....

    22. 8. 2008,   07:34