Obavijesti

Sport

Komentari 82

Capello: Ronaldo je sjajan, ali samo je jedan nogometni genij

Capello: Ronaldo je sjajan, ali samo je jedan nogometni genij
6

Ronaldo zaslužuje nagradu za najboljeg igrača godine, ali ako pričamo o genijalnosti, tu nema dvojbe. Ronaldo je odličan, ali ne može ono što može Messi, rekao je Fabio Capello

VIDEO

Ugledni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello (70) poručio je kako je Portugalac Cristiano Ronaldo zaslužio ovogodišnju nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, ali i kako je samo jedan nogometni genij.

- Ronaldo je moj favorit za ovogodišnju nagradu. Predvodio je Portugal do naslova europskog prvaka, dok je s Real Madridom osvojio Ligu prvaka. Iza njega je sjajna sezona - poručio je bivši izbornik talijanske, engleske i ruske reprezentacije i bivši trener velikana sa 'Čizme' Milana, Rome i Juventusa.

Football Soccer - Barcelona v Real Madrid - Spanish La Liga Santander

Ronaldo je odličan, ali ne može ono što može Messi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No Capello je dodao i kako je Messi bolji igrač.

- Ako raspravljamo o genijalnosti, onda nema dvojbe. Samo je jedan genij, a to je Messi. Ronaldo je sjajan igrač i odličan strijelac, ali nema tu genijalnost kao Messi - poručio je Capello.

Talijanski stručnjak smatra kako je Messi bio genijalan igrač i sa 17 i 18 godina, kao što je i danas, dok je Ronaldo odličan igrač koji je napredovao napornim radom i velikim zalaganjem.

- Ronaldo je odličan igrač, ali on ne može izvoditi poteze koji su nezamislivi, a Messi ih izvodi stalno - zaključio je Capello.

Proglašenje najboljeg nogometaša svijeta u izboru Fife održat će se 9. siječnja 2017. u Zurichu, a na istoj ceremoniji France Football dodijelit će Zlatnu loptu jer su od ove godine nagrade odvojene.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi