Obavijesti

Sport

Komentari 79

Čarolija je zaštekala: Messi je na Anfieldu izgubio 17 lopti!

Čarolija je zaštekala: Messi je na Anfieldu izgubio 17 lopti!
1

Pa ne možemo raditi iste pogreške dvije godine za redom! Trener? Ne, mi smo ti koji igramo! Pa ne smijemo u dvije minute primiti dva gola, a ispasti onako naivni kod četvrtoga, kukao je Luis Suarez

VIDEO

Ne znam što sam mu rekao, a mogao sam mu reći 'Čovječe, što si nam to napravio?!' - govorio je Jürgen Klopp o trenutku kad je na Nou Campu zagrlio Lea Messija.

Nogometni je svijet brujao o nezaustavljivom Messiju, još jednoj Zlatnoj lopti, dok se u kancelarijama Anfielda kovao plan za revanš. Klopp nije pristalica mourinhovskog "Udri, ne daj da prođe", a drugi je način samo savršenom momčadskom obranom, bez ijedne slabe karike. Možda je pogledao i kako je Zlatko Dalić to napravio...

Pokretanje videa...

01:51

I Messi se u uzvratu polufinala Lige prvaka 'nije pojavio'. Anfield ga je progutao. Liverpool je, piše Marca, postao Rim, Leo opet nije bio Leo. Pa je Liverpool s 4-0 pobijedio Barcelonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brojke dočaravaju kako je odigrala Barcina desetka: imao je 63 dodira s loptom (manje nego Alexander-Arnols, Alba, Busquets, Roberto, Pique, Milner, Rakitić i Fabinho), što mu je najmanje ove sezone u Ligi prvaka.

Champions League Semi Final Second Leg - Liverpool v FC Barcelona

Messi je složio svega 41 dodavanje (prosjek u LP mu je bio 60), od čega je šest bilo netočnih, te pet udaraca na gol, od čega dva u okvir. Uspjela su mu četiri driblinga od pet pokušaja, a zaradio je svega jedan prekršaj.

A posebno strši činjenica da je imao čak 17 izgubljenih lopti! Samo ih je Alba (21) izgubio više. Dok je Leo osvojio samo dvije lopte.

Također, Messi je nastavio i grozan niz: nije zabio gol u gostima u polufinalu Lige prvaka još od 2010./11. i gostovanja kod Reala na Santiago Bernabéuu. Od 112 golova u Ligi prvaka samo ih šest zabio u polufinalu.

Ta slika Messija kako nemoćno gleda u pod podsjetila je na onu u dresu Argentine na Svjetskom prvenstvu...

- Moramo biti samokritični kad nam se drugi put dogodi ista stvar. Pa ne možemo raditi iste pogreške dvije godine za redom! Trener? Ne, mi smo ti koji igramo! Moramo se ispričati za pristup, tražiti oprost od naših obitelji, djece, javnosti..., nismo bili tim. Pa ne smijemo u dvije minute primiti dva gola, a ispasti onako naivni kod četvrtoga - kukao je Luis Suarez.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem