Obavijesti

Sport

Komentari 25

Carrillo: Ne želim o suđenju jer bih doveo Hajduk u neprilike...

Carrillo: Ne želim o suđenju jer bih doveo Hajduk u neprilike...
1

Neću govoriti o suđenju. Imam svoje mišljenje, mislim da smo bili bolji, ali ne bih govorio o suđenju. To bi donijelo poteškoće i probleme za klub, a ja to ne želim, rekao je Joan Carrillo

VIDEO

Hajduk i Dinamo remizirali su 2-2 na Poljudu u jednoj sjajnoj utakmici. Derbi je ispunio sva očekivanja i tko god je odlučio subotnju večer provesti na Poljudu nije s njega izašao razočaran. Svi osim Joana Carrilla, čovjeka čija momčad je do 89. minute imala 1-0, skoro ispustila pobjedu pa došla do remija golom iz penala u 94. minuti.

- Poprilično sam razočaran, mišljenja sam da smo zaslužili po igri, intenzitetu i prigodama više od jednoga boda. Jednostavno, u zadnjim trenucima smo osvojili bod, ali ne zbog spektakularnog protivnika. Sam ambijent i naši navijači su bili nevjerojatni. Ovakve velike utakmice svatko doživljava na svoj način, ima svoje mišljenje, ja sam jako sretan zbog svojih igrača i navijača.

Je li po vama postojao penal na Ercegu u zadnjim sekundama?

- Neću govoriti o suđenju. Imam svoje mišljenje, mislim da smo bili bolji, ali ne bih govorio o suđenju. To bi donijelo poteškoće i probleme za klub, a ja to ne želim. Ljudi su inteligentni i sve znaju.

Gdje ste nestali u drugom poluvremenu, kako vam se dogodilo da primite dva gola u sudačkoj nadoknadi?

- Ne bi nam se smjelo tako nešto događati. U drugom dijelu je Dinamo bio jako inteligentan, brzo su radili prekršaje i remetili naš ritam igre. Tako su nas blokirali. Bacali su visoke lopte nama iza leđa, ali imali smo jako dobru koordinaciju u defenzivnom dijelu. Moramo analizirati primljene golove, ja kao trener ću to dobro analizirati, ali jako sam razočaran. Za rad i trud koji smo dali na terenu, i naših navijača koji su žestoko navijali, nismo nagrađeni.

Je li Ohandza tražio zamjenu ili ste ga vi mijenjali?

- Zbog njegove potrošnje i jakog ritma, puno se potrošio. Odradio je dobar posao, napadao njihov defenzivni red, dovodio ih do ludila... Umorio se, ne bih ga inače mijenjao...

Jeste li kao trener pokušali iskorijeniti tu dekoncentraciju u zadnjem dijelu utakmica, često primate gol u sudačkim nadoknadama?

- Ako ćemo analizirati, dolazimo do zaključka da je suđeno 20-ak prekršaja u našem dijelu terena... Također i da se barem jedan igrač Dinama nalazio u zaleđu. Soudani je u skoku s Almeidom izbacio našu defenzivnu liniju...

Koliko bi vam pomogao Said, je li vam žao što ste ga izbacili iz momčadi?

- Ne bih govorio o njemu jer nije igrao. Vidjeli ste utakmicu, kako je odreagirala momčad... Da postoji neki problem u svlačionici, ne bi momčad ovako istrčala na teren. Sad je pred igračima da se što prije oporavimo i da idemo u Šibenik i u Koprivnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba