Obavijesti

Sport

Komentari 4

Casillasa smije posjetiti samo obitelj, zabranjen mu i mobitel

Casillasa smije posjetiti samo obitelj, zabranjen mu i mobitel
1

Casillas je noć proveo sam. Zabranjena mu je upotreba smartphonea i izoliran je od bilo kakvih izvora nervoze. Smije ga posjetiti samo najuža obitelj, a tijekom noći ni oni nisu imali slobodan ulaz

VIDEO

Nakon pretrpljenog srčanog udara i ugrađenog stenta Iker Casillas se oporavlja pod strogo kontroliranim uvjetima najveće privatne bolnice u sjevernom Portugalu.

Zabranjena mu je upotreba smartphonea i izoliran je od bilo kakvih izvora nervoze. Smije ga posjetiti samo najuža obitelj, a tijekom noći ni oni nisu imali slobodan ulaz. Casillas je noć proveo sam, liječnici iz minute u minutu nadziru njegovo stanje.

Prvotna izvješća stoje: španjolskom je vrataru srčani problem riješen, ali situacija u kojoj se našao bila je strahovito ozbiljna i opasna pa je posebni oprez nužan. Moguće je da se sa smirivanjem situacije dozvoli posjeta pokojeg suigrača, a u Porto se sa poslovnog puta vratila i njegova partnerica, Sara Carbonero.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače nema nikakvog razloga da oporavak ne bude uredan i potpun, Casillas će se moći vratiti normalnom životu, ali - "civilnome", profesionalni nogomet za njega je prošlost. To je jasno i glasno rekao ugledni španjolski kardiolog, a nekad i sjajni, dugogodišnji play-maker Reala, Juan Antonio Corbalan (među ostalim i iz sredine '80-ih kada su im komplekse nabijali veliki Dražen Petrović i Cibona).

Dakle: normalan život - apsolutno, nogometna karijera - završena. A u međuvremenu: strogi liječnički nadzor dok se zdravlje ne stabilizira. Što bi moglo biti vrlo pa bi Casillas oporavak mogao nastaviti u svojem domu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu