Obavijesti

Sport

Komentari 5

Casillasova Sara je operirana: Trebamo biti jaki, idemo dalje...

Casillasova Sara je operirana: Trebamo biti jaki, idemo dalje...
12

Tri tjedna nakon što je Iker Casillas pretrpio srčani udar, njegova supruga Sara je otkrila da se bori s malignim tumorom jajnika. Uspješno je operirana u Madridu i puštena je iz bolnice

VIDEO

Sara Carbonero (35), supruga španjolskog golmana Ikera Casillasa (38) uspješno je operirana i vratila se kući svojoj obitelji. Samo tri tjedna nakon što je Casillas pretrpio srčani udar na treningu Porta, Sara je šokirala javnost priznanjem da se bori s rakom jajnika.

Nova borba kod Casillasovih: Sara se bori s rakom jajnika...
Nova borba kod Casillasovih: Sara se bori s rakom jajnika...

- Još dok se nismo oporavili od prvog šoka, život nas je opet iznenadio. Ovaj put se radi o meni i o onoj riječi koju se i dalje mučim napisati. Prije nekoliko dana liječnici su tijekom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu i nasreću pronašli smo ga na vrijeme, no i dalje imam nekoliko mjeseci borbe za vrijeme liječenja. Samouvjerena sam i smirena, vjerujem da će sve biti u redu. Put je težak, no imat će lijep kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i vrhunskog tima liječnika - objavila je sportska novinarka prije sedam dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

Srećom, bolest nije uznapredovala, otkrivena je u ranoj fazi i operacija malignog tumora je protekla uspješno. Saru su operirali stručnjaci u bolnici u Madridu. Nakon povratka kući, objavila je fotografiju cvijeća koje je dobila dok je ležala u bolnici uz poruku:

- Kod kuće sam, sve je u redu. Hvala svima na podršci i porukama koje su mi poslali posljednjih dana. Voljela bih da mogu svima odgovoriti, ali toliko ih je puno da je to nemoguće. Sada treba biti jak i nastaviti dalje. Hvala svima iz dubine srca.

Liječnici koji su je operirali potvrdili su da je sve prošlo "prema planu" i da je sportska novinarka bila "jaka i vedra".

Sara i Iker zajedno su od 2010. godine, a svi se sjećaju trenutka kada ju je nogometaš poljubio tijekom intervjua uživo nakon pobjede Španjolske na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Imaju dvoje djece, petogodišnjeg Martina i dvogodišnjeg Lucasa, a u braku su od 2016. godine. Nakon vjenčanja, Sara je svoju karijeru sportske novinarke stavila u drugi plan i posvetila se obitelji. Poslu se vratila nedavno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paseíto mañanero . #másfindesasí #familiayamigos #megustamibarrio #Porto #slowlife

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

Tri tjedna prije nego što je otkrila da se bori s tumorom, šokirala ju je vijest da je njezin muž pretrpio srčani udar. Sara je odmah doputovala u Porto kako bi bila uz supruga, a iako se nagađalo da će zbog zdravstvenih problema legendarni golman u mirovinu, on je poručio da još nije spreman za oproštaj.

- Doći će dan kad ću se umiroviti, a tad ću vam javiti. Imao sam pregled kod liječnika Felipea Maceda, sve je dobro - poručio je prije desetak dana. U subotu su njegovi suigrači igrali finale portugalskog kupa, a kada je zabio gol, Ikerov suigrač Tiquinho Soares ga je proslavio držeći Casillasov dres. S klupe mu ga je dobacio trener Sergio Conceicao. Legendarni Španjolac u tom trenutku nije mogao zaustaviti suze. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom