Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čast za Ademija: Dobio poziv za povratak u reprezentaciju

None Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Ademi je sada, pomalo iznenađujuće, dobio poziv makedonskog izbornika Igora Angelovskog. Velika je to čast za igrača, ali i klub koji u svojim redovima ponovno ima reprezentativca

Nogometaš Dinama Arijan Ademi proživljavao je pravu dramu zadnje dvije godine. Od 7. listopada kad je otvoren postupak protiv njega do 8. kolovoza 2017. kada je odradio prvi trening s Dinamom nakon povratka.

Cijelo to vrijeme pokušavao je dokazati nevinost, ali Uefa je bila neumoljiva. Na kraju mu je suspenzija smanjena i makedonski reprezentativac se vratio nogometu. Bolje ikad nego nikad, reklo bi se. Pogotovo znajući da je prvotna suspenzija bila u trajanju od četiri godine.

Ademi je sada, pomalo iznenađujuće, dobio poziv makedonskog izbornika Igora Angelovskog. Velika je to čast za igrača, ali i klub koji u svojim redovima ponovno ima reprezentativca.

Sada samo ostaje vidjeti hoće li se Ademi odazvati i hoće li i peti put zaigrati u dresu Makedonije.

Komentari (19)
  • Poziv da ga opet dopingiraju????

    19. 9. 2017,   12:11
  • Ako su ga zvali,vjerojatno je u odličnoj fizičkoj spremi....ajooj brate mili,Ademi i Doumbia na zadnjim veznima...pa ti prođi bajo moj 😎😎

    19. 9. 2017,   13:33
  • Da je pravde dečko bi dobio milijunsku odštetu ali ne jer tada bi ovi samim time priznali krivicu a on je mislim izjavio da neče tužit jer mu se neda mućne stvari ponovo prolazit! Zbog stvarnih prevaranata koji žele preko dopinga postat prvaci a u startu su samim time več gubitnici jer kad pobijediš dopingiran nisi zapravo pobijedio nego PREVARIO, zbog takvih i nevini budu obilježeni i posramljeni,oštečeni! Kriterije testova treba poboljšat da se ne događaju greške a svakog stvarnog dopingaša bez iznimke DOŽIVOTNO suspendirat i tada i tek tada bi ta pošast prestala! To je kao u Arapskim Emiratima di za gram droge ode glava! Bili se itko od vas usudio prošverat makar i gram marihuane tamo??

    19. 9. 2017,   13:45