Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cedevitin Amerikanac tvitao u poluvremenu: Ovo je sranje!

Sigurno poluvrijeme nije trenutak za tvitanje, iako ja nemam stroga pravila što se smije raditi u svlačionici. Važnije mi je ono što se događa na parketu, a ondje je Cook bio loš, rekao je trener Slaven Rimac

Uđem u svlačionicu i što da bezveze slušam trenera. Iako gubimo...

Tko zna što je puno drugačije bilo u glavi Cedevitina Amerikanca Elgina Cooka, kad se u poluvremenu utakmice protiv Zadra išao zabavljati tvitanjem. I svijetu odaslao poruku:

"Ovo prekooceansko sranje je joke". Velika šala.

Marko Prpić/PIXSELL | Autor: Marko Prpić/PIXSELL/HNK Gorica Foto: Marko Prpić/PIXSELL/HNK Gorica

Čovjek je u prvom poluvremenu bio najlošiji igrač Cedevite, njegova je momčad kod kuće gubila od Zadra u četvrtoj utakmici polufinala prvenstva 44-42, a u prvim sekundama drugog poluvremena taj 'joke' Cook popio je bananu od Žorića i napravio prekršaj u obrani pa u napadu!

Cedevita je izguila od Zadra 84-78 i za ulazak u finale mora igrati majstoricu, a Cook je utakmicu završio sa šest koševa.

- Sigurno poluvrijeme nije trenutak za tvitanje, iako ja nemam stroga pravila što se smije raditi u svlačionici. Važnije mi je ono što se događa na parketu, a ondje je Cook bio loš - rekao je trener Slaven Rimac.

Komentari (1)
  • To su ti sjajni Ameri, pojačanja koja skupo plaćamo, dok naši dečki griju klupe. Nadam se kao navijač Zadra da Cook neće dobiti otkaz i da će dati "puni doprinos" u 5. utakmici. Da se Zadar u zadnji čas nije riješio Littlea, Cedevita bi odavno bila u finalu

    16. 5. 2019,   13:30