Obavijesti

Sport

Komentari 59

Čehe sad ni baklje neće spasiti, a Engleze smo već rasplakali...

Čehe sad ni baklje neće spasiti, a Engleze smo već rasplakali...
1

Na Euru u Francuskoj vodili smo 2-0, a Čehe je spasio prekid kojeg su napravili huligani ubačeni među naše navijače. Završilo je 2-2. Engleze smo 2007. godine u hramu nogometa pobijedili 3-2. Znamo kako ih dobiti na Wembleyu

VIDEO

Samo da ne budemo prvi u skupini! Pobjednik skupine D u osmini finala ide na drugu momčad iz skupine F, "skupine smrti". Tamo su Njemačka, Francuska i Portugal.

Pokretanje videa...

19:45

Kuglice su nam donijele Englesku, Češku i pobjednika play offa Lige nacija C. Srbija, Norveška, Škotska ili Izrael. Realno, skupina je dobra. Mi i Englezi smo veliki favoriti za prolazak dalje.

Nećemo se sad previše baviti eventualnim četvrtim protivnikom s kojim ćemo igrati u posljednjem kolu. Oni se tek trebaju obračunati. Engleska i Češka, to nas čeka u prva dva kola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S Česima smo igrali i na Euru prije tri godine u Francuskoj. Vodili smo 2-0, imali smo tri boda u džepu, a onda su huligani među našim navijačima u St. Etienneu napravili prekid. Završilo je 2-2, nismo uzeli tri boda. Sad Čehe u Glasgowu ni baklje neće spasiti. 

Česi su u kvalifikacijama za Euro pobijedili Englesku kod kuće 2-1, ali objektivno nisu naša klasa.

Jedva čekamo 14. lipnja 2020. godine. Nedjelja, dan naše prve utakmice na Euru. Engleska protiv Hrvatske. Na kultnom Wembleyu. Dobili su nas na tom stadionu Englezi u Ligi nacija 2-1, ali ta se utakmica ne pamti kao ona 2007. godine. Dobili su nas i u kvalifikacijama za SP 2010. čak 5-1, ali njih boli studeni 2007. Pobjeda Hrvatske 3-2, nama tri nevažna boda, a Englezi na svojem Wembleyu ostaju bez plasmana na Euro.

Naravno, rasplakali smo ih u polufinalu SP-a u Rusiji prošle godine. Plakali su nakon gola Marija Mandžukića. Hrvatska je otišla u finale Mundijala, a Englezi i dalje čekaju svoje prvo nakon 1966. godine.

Nema sumnje kako će "kockasti" na Otoku imati veliku podršku navijača. Neki od njih će već ovu večer rezervirati smještaj u Londonu i Glasgowu. Nadamo se novom lipnju i novom srpnju iz snova. 

Hrvatska je svjetski viceprvak i ovdje mora pokazati autoritet. Kad bismo mogli birati posljednjeg protivnika, najslabiji je sigurno Izrael. Škoti bi doma bili težak protivnik, a Srbija i Norveška su tu negdje. Srbi tek trebaju izboriti Euro, ali "vatreno" zvuči. Hrvatska - Srbija 23. lipnja 2020. godine u Glasgowu. Škoti se nadaju kako do tog sraza neće doći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet