Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Probudite se! Musa, Mamić i Mandić bili su loši u obrani...'

'Probudite se! Musa, Mamić i Mandić bili su loši u obrani...'
2

"Vukao je Cindrić dobro, nismo im dozvolili da razviju svoju igru. Bilyka smo zaustavili i napravili pola posla. Bolje je izvući nedostatke i popraviti ih do iduće utakmice. Imamo još tri, ne smijemo pasti u zadovoljstvo..."

VIDEO

Jako zadovoljavajuće je Hrvatska svladala tu toliko najavljivanu 'neugodnu' Austriju. Konačni rezultat 27-23 mogao je biti i ljepši s obzirom na dominaciju 'kauboja' na terenu, ali izbornik je, kaže, zadovoljan i ovim ishodom.

- Rezultatom sam zadovoljan. U prvom poluvremenu smo počeli dobro, iako smo promašili zicere i neke sedmerce. Drugi dio nisam zadovoljan, izgubili smo koncentraciju, to nije dobro jer slijedi Njemačka, jak protivnik koji će se na nama vaditi. Ja ne volim opuštanja, želim da igraju do kraja - rekao je Lino Červar nakon četvrte uzastopne pobjede Hrvatske na prvenstvu pa pojasnio probleme:

Hrvatska i Austrija susreli se u drugom krugu Europskog prvenstva u rukometu



- Nismo imali kontinuitet i konzistentnost, pa moram malo i kritizirati igrače. Čekam još uvijek neke od njih da se probude. Malo me zabrinjavaju neki igrači koji nikako da se opuste. Tu mislim da recimo Mamić, Musa i Mandić danas nisu bili dobri, bili su loši u obrani, ali dobro, Mandić nije bio loš na četvorki - 'oprao' je neke igrače neeuforični Lino. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, ima i onih koje je hvalio:

- Vukao je Cindrić dobro, nismo im dozvolili da razviju svoju igru. Bilyka smo zaustavili i napravili pola posla. Bolje je izvući nedostatke i popraviti ih do iduće utakmice. Imamo još tri, ne smijemo pasti u zadovoljstvo, to sigurno nije recept za pobjedu.

Hrvatska i Austrija susreli se u drugom krugu Europskog prvenstva u rukometu

- Pred utakmicu s njemačkom nema opuštanja. Moramo biti skroz koncentrirani. Imamo još tri utakmice koje se ovdje igraju, ne smijemo biti neoprezni - smatra. O taktici za subotnji ogled još ne razmišlja.

- Utakmica s Njemačkom će ovisiti i o drugim utakmicama, recimo ova s Bjelorusijom danas, nama je ta utakmica bitna, a još ćemo o tome razgovarati - rekao je Červar. 

- Gledao sam Hrvatsku u Grazu i mogu reći da je kandidat da ode do kraj. Znali smo da ćemo imati problema protiv obrane 5-1 s Duvnjakom naprijed. Nekoliko smo puta to dobro napadali, dok su nam u obrani probleme stvarali Karačić i Cindrić. Došli smo na mminus četiri, ali Šego se tada ukazao - rekao je Pajovič.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović